Deze altcoins moet je in de gaten houden, volgens deze populaire analist

De populaire crypto-analist en handelaar Smart Contracter heeft zijn lijst met top-altcoins gegeven die, volgens hem, goed gaan presteren tijdens het volgende altseason.

De pseudonieme handelaar publiceerde dinsdag een tweet waarin hij nauwkeurig voorspelde dat Bitcoin koers een kleine prijsdaling zou ondergaan tot $23.000, wat zou resulteren in een nog grotere daling voor altcoins. Smart Contracter voorspelde dat de snelle correctie voor altcoins zou leiden tot een rebound “alt season” -seizoen dat in de nasleep zou beginnen.

De populaire cryptohandelaar vertelde zijn 73.000 Twitter-volgers dat hij na de pullback zwaar had geïnvesteerd in altcoins. Onder zijn topkeuzes vielen Litecoin, Ethereum, Uniswap, Synthetix en SushiSwap.

“Ik heb wat LTC, ETH, UNI, SNX en SUSHI gehaald, het is allemaal een koop voor mij, hou van de geur van capitulatie in de ochtend. Sushi capituleerde 60% LMAOOOOOO”

In een paar tweets die eerder deze week werden gepubliceerd, zei Smart Contracter dat UNI ‘warmer’ begon te worden in de charts, die de prijs naar $5 of méér zou kunnen duwen.

“UNI begint nog maar net op te warmen, de laatste oproepen om te laden voordat de volgende mark-up begint. $5 eerste weerstand, maar zal waarschijnlijk nog veel verder stijgen.”

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!