PayPal cryptocurrencies

Follow-up: PayPal zal BitGo niet gaan overnemen

In oktober van dit jaar plaatsten wij een artikel over het feit dat de betalingsgigant PayPal van plan was om de Bitcoin-bewaarder BitGo over te nemen. Het is echter duidelijk geworden dat de mogelijke overname niet door is gegaan, aldus Fortune, daarbij verwijzend naar meerdere bronnen.

PayPal onderzocht de mogelijke aankoop van cryptocurrency-bedrijven, waaronder BitGo, volgens een Bloomberg-rapport in oktober. Als gevolg hiervan, deden er geruchten de ronde dat het bedrijf BitGo benaderd had om een eventuele overname te realiseren.

BitGo CEO Mike Belshe wilde niet bevestigen of het gerucht waar was, echter zei hij in een interview met Fortune dat BitGo in de loop der jaren “met iedereen in gesprek is geweest”, maar dat het geen “kleine exit” zal accepteren.

Welke gesprekken er ook zijn geweest, er is een einde aan de gesprekken gekomen, zo vertelden bronnen aan Fortune, met één bron die aangaf dat: “PayPal andere mogelijke overnames onderzoekt.”

BitGo washet eerste cryptobedrijf in de Verenigde Staten dat de goedkeuring van broker-dealer, de registratie van een transferagent en de erkenning van een trustbedrijf kreeg, waardoor het bewarings- en registratiediensten kan bieden.

PayPal heeft het kopen en verkopen van cryptovaluta gelanceerd, evenals betalingen aan crypto-handelaars, na haar aankondiging van 21 oktober die schokgolven in de branche veroorzaakte. De volgende stap van het bedrijf is dus echter om meerdere bedrijven in de cryptocurrency-wereld aan te trekken. Wij van CryptoBenelux kunnen echter bevestigen dat wij nog geen bod gehad hebben van de betalingsgigant.

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op FacebookYouTube en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN