Bitcoin geldautomaten

CashApp gebruikers kunnen nu Bitcoin beloningen ontvangen

Square betalingsserviceplatform CashApp biedt gebruikers van het platform de mogelijkheid om beloningen in Bitcoin (BTC) te ontvangen. Gebruikers kunnen Bitcoin terugverdienen door transacties uit te voeren via de CashApp. Het Bitcoin beloningsprogramma heeft als doel om aan meer dan 7 miljoen gebruikers naadloze toegang tot cryptodiensten te bieden.

Dit besluit is genomen nadat een rapport in kwartaal 3 van 2020 was gepubliceerd waarin te zien was dat het bedrijf meer dan $1,63 miljard aan Bitcoin inkomsten genereerde. Ten opzichte van dezelfde periode vorig jaar was dit bedrag $148 miljoen, een stijging van meer dan 1000%.

Voorafgaand aan deze aankondiging was er al een soortgelijk beloningsprogramma actief. Hierbij ontvingen gebruikers een cashback in Amerikaanse dollars op transacties die met de Cash kaart werden gedaan.

Steeds meer grote betalings- en fintech-bedrijven bieden cryptocurrencies aan of zijn partners geworden van cryptobedrijven. De BTC beloningen van Cash App is een uitbreiding en het wordt ook gezien als een volgende stap om concurrent PayPal voor te blijven. In oktober kwam namelijk het grote nieuws naar buiten dat PayPal officieel Bitcoin gaat aanbieden aan zijn gebruikers.

De Bitcoin-boost functie is erg gebruiksvriendelijk gemaakt voor gebruikers, zelfs voor degenen zonder kennis van crypto. Zodra ze toegang hebben tot hun Cash App Cash-kaart, kunnen ze de boost toevoegen. Hierdoor kunnen ze op drie aankopen ongeveer 5% aan BTC verdienen. De minimumaankoop die vereist is om in aanmerking te komen, is $1,5 dollar, terwijl het maximale wat je aan Bitcoin kunt terugverdienen $7,5 dollar is.

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op FacebookYouTube en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN