Altcoins

Altcoins die je in 2021 in je portfolio moet hebben

Het jaar is bijna om en het is maar weer de vraag welke altcoins in 2021 er tussenuit zullen springen. Als het aan Alex Saunders, oprichter en CEO van Nugget’s News, ligt zullen dit DeFi, gaming en de DWeb, ook wel bekend als Web 3.0 zijn.

Onlangs zei de bekende Nederlandse cryptocurrency analist CryptoMichaël, dat hij een deel van zijn cryptoportfolio naar altcoins verplaatst, omdat hij vermoedt dat we in kwartaal 1 van 2021 een flinke altcoin rally kunnen krijgen.

LET OP! Dit is géén financieel advies!

Tijdens het interview op Altcoin Daily gaf Saunders aan, dat als hij op dit moment $1000 zou mogen investeren, dit niet in Bitcoin (BTC) of Ethereum (ETH) zal zijn. Hij zei verder ook dat sommige cryptocurrencies een plek in de top 20 niet verdienen, zoals Bitcoin Satoshi Vision (BSV), Bitcoin Cash (BCH) en Tron (TRX).

Altcoins voor in 2021

Alex Saunders ging verder met vertellen dat investeerders naar DeFi moeten kijken. Hierbij zouden investeerders volgens hem één derde van de portefeuille over de top 10 DeFi projecten moeten verdelen. Hij is vooral bullish op decentralized exchanges Uniswap (UNI) en SushiSwap (SUSHI).

De andere één derde van die portefeuille van $1000 zou hij verdelen over topgamingprojecten zoals Enjin (ENJ) en het virtual reality-platform Decentraland (MANA). Het laatste derde deel van die portefeuille moet volgens hem worden geïnvesteerd in DWeb-projecten.

Hij vertelde verder over verschillende voorbeelden van censuur door technologiebedrijven. Volgens hem zal het gedecentraliseerde web “volgend jaar zo’n bullish verhaal zal worden”. Om die reden kijkt hij vooral naar indexeringsprotocollen zoals The Graph (GRT).

Saunders heeft ook geïnvesteerd in RedFOX Labs, een obscure gaming-, DeFi-, dApp- en NFT-incubator die onlangs een investering ontving van Mike Novogratz en Galaxy Digital.

Top 6

Ook de populaire cryptocurrency YouTuber en analist Austin Arnold vertelde onlangs in zijn laatste aflevering, aan zijn 294.000 YouTube abonnees, zijn top 6 altcoins. Hij voorspelt dat deze top 6 weleens het verschil kunnen maken in 2021.

Hij gaf aan dat zijn nummer 1 voor 2021 deadmau5’s allereerste non-fungible token (NFT) is. De tweede plek schreef hij gedeeltelijk toe aan Nervos Network (CKB) en Cardano (ADA). Op de derde plek komt het populaire gedecentraliseerde finance project Uniswap (UNI). Hij rondde zijn top zes af met Band Protocol (BAND), Yearn.Finance (YFI) en Aave.

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op FacebookYouTube en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN