Deze vijf cryptocurrencies zijn het meest populair op Binance

In een nieuw rapport over de grootste cryptotrends van het jaar, vat de bekende cryptocurrency-beurs Binance het gedrag van beleggers op zijn platform samen en onthult het welke cryptocurrencies in 2020 het vaakst werden verhandeld onder zijn deep-pocket-klanten.

De crypto-beurs meldt dat onder de gebruikers die de over-the-counter (OTC) -handelsdiensten van Binance gebruikten, die specifiek aantrekkelijk zijn voor diegenen die toegang zoeken tot snelle prijsoffertes en diepere liquiditeit, de meest populaire activa waren Bitcoin (BTC), Ethereum (ETH) waren, XRP, Binance Coin (BNB) en Cardano (ADA).

Heb je nog geen account op Binance? Maak dan nu een account aan en ontvang 10% handelskorting!

Alle vijf munten belanden ook in de top tien munten op basis van marktkapitalisatie, waarbij BTC en ETH de eerste en tweede plaats innemen, XRP op nummer vier, ADA op nummer acht en BNB op de negende plaats, volgens CoinMarketCap.

Bovendien stelt de beurs vast dat de drie grootste futuresparen qua volume op Binance BTC/USDT, ETH/USDT en LINK/USDT waren.

Binance merkt ook op dat de totale marktkapitalisatie van cryptovaluta meer dan verdrievoudigd is in het afgelopen jaar. Vanaf 1 januari 2020 tot het moment dat het rapport werd gepubliceerd, steeg de marktkapitalisatie explosief van $193 miljard naar ongeveer $641 miljard.

Op het moment van schrijven bedraagt ​​de totale marktkapitalisatie van cryptovaluta $659 miljard, volgens CoinMarketCap. De sector heeft langzaam de kloof gedicht tussen zijn huidige marktkapitalisatie en het hoogste punt van begin 2018 van ongeveer $821 miljard, toen altcoins ook nog een stuk populairder waren.

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!