Ripple

TradePremium: XRP koers is flink gedaald, maar wat nu?

Allereerst willen we TradePremium.be bedanken voor deze XRP koers analyse. Vergeet hen niet op Telegram te volgen door hier te klikken!

LET OP: dit is géén financieel advies!

Na een stevige breakout periode van de XRP koers kregen we de afgelopen dagen wat slecht nieuws rond het bedrijf. Maar hoe ziet de munt er op technisch vlak uit? Laat we het hieronder bekijken.

Op het moment van schrijven staat de XRP koers op $0,478 (€0,39).

XRP koers weekgrafiek

XRP koers weekgrafiek
Bron: TradingView

Na de afgelopen weken stevig wat weerstanden te hebben doorbroken hebben we een halt gevonden in de regio $0.60 tot $0.70. Een resistance zone waar we pas voor de 2e keer aankomen sinds 2018. Voorlopig houden we hier aan vast en krijgen we ook meerdere signalen te zien dat de move naar beneden voorlopig voortgezet kan worden.

Dumps zijn steviger dan de buy backs als we onze informatie puur uit de candle’s halen (en nu ook uit het nieuws). De kans op een 2e aanval op de nog niet gebroken resistance zone kan nog wel opnieuw worden ingezet, maar dan is de opdracht voor deze week zeker vast te houden aan $0.52. Houden we deze niet kunnen we een zwaardere terugval verwachten naar lager gelegen levels $0.33 tot $0.30. Waar we in het verleden veel reactie op kregen als resistance.

XRP koers daggrafiek

XRP koers daggrafiek
Bron: TradingView

Op daily zien we een mooie nieuwe opgebouwde interim support zone van $0.43 tot $0.46 waar we nog enkel korte termijn moves op kunnen verwachten in afwachting van het nieuws. Zakken we erdoor lijkt hier een mogelijk volgende doel om support op te vinden de range $0.35 tot $0.32. Waar zoeken we een resistance zone, na de afzwakkende move up gaan we iets conservatiever zoeken, mijn doel $0.57 tot $0.60.

Conclusie

Door het slechte nieuws omtrent Ripple, ben ik benieuwd of dit ook verdere weerslag gaat hebben in de charts en hoeveel impact we hiervan kunnen verwachten. Hoe dan ook is het een spannende tijd voor de XRP koers.

Volg ook zeker onze wekelijkse Bitcoin update op woensdag op Tradepremium.be om hierover op de hoogte te blijven.

TradePremium.be is een community van cryptocurrency liefhebbers, blockchain technology supporters en investeerders die allemaal hetzelfde doel voor ogen hebben, een betrouwbare bron aan informatie en kennis bieden aan onze leden. Volg ons op Telegram door hier te klikken of klik op het plaatje hieronder!

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op FacebookYouTube en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN