Bitcoin koers

Bitcoin koers kan volgens een paar indicatoren een neerwaartse beweging maken

De Bitcoin (BTC) koers is gisteren met meer dan 5% gedaald en vond support rond $22.000. De trend op middellange termijn kan grotendeels afhangen van wat de Bitcoin koers rond dit niveau zal gaan doen. Het is van belang dat we het niveau van $22.000 behouden willen we niet verder dalen. Op het moment van schrijven beweegt BTC rond $22.700 en de belangrijke vraag is nu: is dit het begin van de langverwachte correctie?

Indicatoren suggereren een Bitcoin koers daling

Een crypto-handelaar heeft onlangs gezegd dat de wekelijkse RSI en de Stoch RSI van BTC laten zien dat de koningsmunt momenteel overbought is. Volgens de analist tonen deze indicatoren aan dat de Bitcoin koers op korte termijn een neerwaartse beweging kan maken. Om de korte termijn trend te bepalen zijn we afhankelijk van wat BTC tussen $22.000 en $23.000 zal doen en welke niveaus het eerst wordt verbroken. Hij plaatste de onderstaande grafiek en zei:

“BTC – Wekelijkse RSI en Stoch RSI aanzienlijk overbought. Het is een trending markt geweest en oscillatoren kunnen overbought blijven – maar ik ben hier gewoon voorzichtig …. Lokale top? “

Bitcoin koers

Beleggers hebben vooralsnog ‘extreme hebzucht’

Beleggers hebben de neiging hebzuchtig te worden als de markt stijgt, wat resulteert in FOMO. Extreme greed, betekent dat beleggers massaal cryptocurrencies inslaan en een koersstijging verwachten. Extreme fear is het tegenovergestelde en betekent dat beleggers zich zorgen maken en een koersdaling verwachten. Ondanks de recentelijke Bitcoin koersdaling zien we nog steeds dat de crypto-fear en greed index van Alternative.me zich in de hebzuchtzone bevindt.

Bitcoin

Ook het op Nasdaq genoteerde miljardenbedrijf, MicroStrategy, stopt niet met het kopen van Bitcoin. Zo kochten het bedrijf onlangs voor $650 miljoen aan Bitcoin en bezit het bedrijf al meer dan 70.000 aan Bitcoins.

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op FacebookYouTube en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN