Bitcoin Nieuws

Vroege Bitcoiner zou nu miljardair zijn, echter besloot hij vóór 2012 zijn 55.000 BTC te verkopen

Voormalig Bitcoin-ontwikkelaar en early adopter Martti Malmi heeft in een serie tweets aangegeven dat hij het betreurt dat hij vóór 2012 zijn 55.000 BTC verkocht heeft, wat momenteel miljarden waard zou zijn.

Op 18 december dook Malmi op twitter en gaf aan dat hij spijt had van de verkoop van 55.000 Bitcoin, die hij op zijn laptop had gedolven tussen 2009-2010. Hij noemde de beslissing achteraf “spijtig”, maar merkte op dat gemeenschap van vroege Bitcoiners verantwoordelijk waren voor het in gang zetten van de beweging.

Ik zou nu *miljardair* zijn als ik de 55.000 Bitcoins, die ik in 2009-2010 op mijn laptop had gedolven, niet veel te vroeg had verkocht (de meeste vóór 2012). Dat is spijtig, maar nogmaals, met de vroege Bitcoiners hebben we iets groter in gang gezet dan persoonlijk gewin.”

Malmi was in staat om zijn eerste transactie van Bitcoin naar USD op te graven en verkocht eind 2009 meer dan 5.000 BTC voor $5,02 per stuk. Hij gaf ook aan dat hij er nooit veel over nagedacht had om geld te verdienen met Bitcoin en in plaats daarvan per ongeluk er in rolde, nadat de mysterieuze oprichter van BTC, Satoshi Nakamoto, hem had gevraagd om een ​​netwerknode te blijven runnen.

Malmi zei dat hij in 2011 ongeveer 10.000 BTC had verkocht tegen een prijs van $15 – $30 om een ​​comfortabel studio-appartement in de buurt van Helsinki te kopen.

“In 2011, toen de wisselkoers piekte op $15- $30, verkocht ik meer dan 10.000 BTC om een ​​redelijk comfortabel studio-appartement in de buurt van Helsinki te kopen. Een grote stap voor een 22-jarige die nooit veel geld had. Waarschijnlijk de duurste studio ter wereld, maar ik heb tenminste meer dan 2 pizza’s.”

Malmi vatte zijn ervaring van het missen van het leven als een Bitcoin-miljardair samen door te zeggen dat hoewel geld belangrijk is, rijk zijn niet vereist is om een ​​goed leven te leiden.

“Enkele lessen die zijn geleerd: 1) Geld is belangrijk: meer is altijd beter dan minder. 2) Toch hoef je niet rijk te zijn om een goed leven te leiden. Het gaat over de basisdingen. 3) Je leeft niet eeuwig. Het nastreven van iets groters dan jezelf geeft zin in het leven.”

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op FacebookYouTube en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN