Binance BNB burn

Binance gaat wellicht binnenkort grote aantallen BNB verbranden

De bekende cryptocurrency-exchange Binance gaat binnenkort wellicht een grote burn van zijn eigen cryptocurrency, Binance Coin (BNB), aankondigen. Zo zei de CEO van de beurs, Changpeng Zhao, dat hij aan het onderzoeken is of BNB sneller kan worden vernietigd, waardoor het totale aanbod de munt drastisch verlaagd zal worden.

De CEO tweette het volgende:

“Dit weekend heeft ons team een ​​Accelerated Burn-programma voor BNB besproken. Meer details volgen. We verwelkomen ook alle suggesties of slimme ideeën.”

Op het moment van schrijven heeft de beurs 13 tokenburns voltooid. In oktober verbrandde Binance in totaal 2.253.888 BNB, ter waarde van $68 miljoen, wat de hoogste burn ooit is in termen van fiatwaarde.

Binance voert elk kwartaal burn-evenement uit totdat het 100 miljoen BNB uit de circulatie vernietigt heeft – de helft van de in totaal 200 miljoen BNB die ooit zijn uitgegeven. De crypto-beurs heeft tot nu toe 23.593.399 BNB-tokens verbrand, waardoor het bijna 24% van alle te verbrande munten heeft geburned.

Het aantal te verbranden BNB-tokens is afhankelijk van het aantal transacties dat op de beurs wordt uitgevoerd in een periode van drie maanden. Binance verbrandt zijn eigen utility-token in een poging om het BNB-aanbod te verminderen en mogelijk de waarde ervan te verhogen.

Binance creëerde de BNB-token in ​​2017 als een incentive waarmee handelaren werden beloond als zij de beurs zouden gebruiken.

Heb je nog geen account op Binance? Maak dan nu een account aan en ontvang 10% handelskorting!

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op FacebookYouTube en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN