Dogecoin Elon Musk

Dogecoin stijgt door Elon Musk

Elon Musk, de wereldberoemde miljardair en CEO van Tesla en SpaceX, heeft vandaag weer over de cryptocurrency Dogecoin (DOGE) getweet. Daarnaast plaatste Musk verschillende Bitcoin-tweets. Om te beginnen grapte de heer Musk dat Bitcoin zijn ‘veilige woord’ was. Dit was helaas niet het geval en een uur later tweette Musk: “Grapje, wie heeft er eigenlijk een veilig woord nodig?!”

BTC

De tweets van Elon Musk over Bitcoin gingen een stap verder door BTC te vergelijken met fiatgeld:

“Bitcoin is bijna net zo onzin als fiatgeld”

Alhoewel hij misschien geen voorstander is van Bitcoin geeft hij toch extra aandacht aan de koningsmunt. Dit is ongetwijfeld een overwinning voor Bitcoin ondanks zijn slechte woorden.

Na zijn slechte woorden over Bitcoin kwam Elon Musk met een toch verassende tweet. Hij plaatste namelijk een tweet met daarin Doge, verwijzend naar de altcoin Dogecoin. Na Musk’s tweet steeg Dogecoin met circa 20%.

Eerder dit jaar plaatste de miljardair ook al een tweet met Dogecoin, toen steeg de prijs met 20%.

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op FacebookYouTube en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN