Bitcoin

Bull run, Bitcoin en Top 10 Nostradamus

Dit artikel is geschreven door Nostradamus, een professionele Cryptogroep met meer dan 20 jaar ervaring in zowel de stock als de cryptomarkt.

LET OP! Dit is géén financieel advies!

De meeste adviezen +20%.

Laten we eerlijk zijn, wat een jaar en Nostradamus maakt zijn voorspellingen waar. We doen het nu ook rustig aan, dit is een periode dat echte beleggers uit de beurs gaan om van de feestdagen te genieten en zo aan het einde van het jaar is dat ook belangrijk. Wij kijken even aan waar het heen gaat.

Eerlijk is eerlijk, we doen de dingen anders:

 1. Onze challenge 0.1 BTC -> 10 BTC.
 2. Ruim voor de zomer riepen wij al dat BTC aan het einde van het jaar op $25.000 zou staan. Dit is ook nog eens te lezen in ons artikel van begin oktober.
 3. Onze special coins door de maanden heen.
 4. Onze top 10 van twee weken geleden.

Inmiddels staat onze top 10 er al zeer goed voor. Ondanks dat dit langere termijn posities zijn, hopen we dat je al bent ingestapt, ook al is het “nog” niet te laat. 1 coin is inmiddels met 30% gestegen sinds wij ons artikel hebben geplaatst, 5 coins staan rond de 20%, 2 coins staan rond de 5%, 1 coin staat op break-even en 1 coin zelfs op 115%. Dat is toch niet geheel een verkeerde keuze. We houden van scherp kiezen en steken onze nek uit. Tot nu toe kunnen wij overwegend tevreden terugkijken op afgelopen jaar.

Bestudeer onze top 10 eens echt!

Ga niet op zoek naar de gelukstreffers die nu te vinden zijn. Investeer in jezelf en doe met ons mee. Waar wij voor kiezen is de Keep Indicators Simple Search(KISS) 🔦 Als we deze aanzetten en niet direct een duidelijke entry zien, gaan we door naar de volgende.

Wist je dat de mensen die traden zonder telkens van strategie te veranderen tot 17% meer profit maken? Verwacht niet dat er een kunstje is dat je helpt altijd geld te verdienen. Wat wel klopt is dat: 

 • als je onze indicatoren snapt, 
 • je weet welk profiel je hebt, 
 • en de discipline hebt om deze wetenschap toe te passen, je 17% meer profit haalt als elk andere trader?

True, wij hebben niet zoveel met traditionele waarheden. Wij doen het anders maar iedereen kan het, geen uitzonderingen. 

Onze Top 10:

 1. Aeon
 2. Pirate (ARRR)
 3. WOW
 4. THETA
 5. XMR
 6. BID
 7. XLA
 8. AAVE
 9. LOKI
 10. SNX

Uiteraard hebben we uitgebreide analyses van bovenstaande coins, we gaan voor langere termijn vooral voor munten die meer zijn dan een whitepaper project we willen graag onderliggende waarde zien, zodat projecten ook nog bestaand als de Crypto Jungle instort. Maak een mandje met deze penny stocks van maximaal 4% van je portefeuille. Leg het vervolgens aan de kant en kijk over een jaar eens weer, als er een slaagt sta je break-even, bij twee of meer heb je mooie winst.

Conclusie BTC

We moeten zeggen dat BTC zich moeilijk laat peilen en op dit moment zeker niet te charten is, mede omdat er steeds meer grote instituten de markt instappen en BTC naar ongekende hoogtes brengt. We zien echter wel een bearish wick en verwachten dat de eindejaar rust voor beleggers (niet actief) de komende week moet gaan uitwijzen welke kant we opgaan. De eerste grote weerstand zit op $16.805, waar tussen 18- 18,5K nog wel even een kleinere weerstand zou zitten. Maar goed, de komende twee weken wordt cruciaal voor de koers. Laten we hopen dat in de tweede week van januari niet een massale dump komt (belastingjaar voorbij). Wij blijven even aan de zijlijn met BTC totdat er meer duidelijkheid is.

STAY SAFE en geniet trade free van de komende feestdagen.

Bitcoin koers
Bron: Tradingview BTC-USD | 19.12.2020 | Nostradamus | Weekly |

Bitcoin koers
Bron: Tradingview BTC-USD | 19.12.2020 | Nostradamus | 2D |

BTC dominatie heeft de bovenkant van de up-channel bereikt, maar zit in een sterk momenten bereik. Onder de 64% dominance kan het sterk naar beneden gaan, maar daarboven zou het voor altcoins een mooie zijwaartse beweging zijn.

Challenge

We zijn op dit moment bezig met een Challenge, hierin proberen we van 0.1 BTC naar 10 BTC in een jaar te komen!
Volg ons op telegram: Crypto trading NL | Nostradamus | Benelux / België / Nederland | Dutch

Nostradamus is een Professionele Cryptogroep met meer dan 20 jaar ervaring in zowel de stock als de cryptomarkt. Wij traden op basis van TA (Technische Analyse). 

Volg ons op Telegram en stel gerust je vragen en kijk op onze website voor meer gratis trainingen!

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op Facebook en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN