Bitcoin witwassen

Altcoin rally op komst, maar welke altcoins moet je in de gaten houden?

Naast de Bitcoin koers hebben verschillende altcoins dit jaar uitstekend gepresteerd en het pad van Bitcoin gevolgd. Zo bereikten Ethereum (ETH) en Ripple (XRP) onlangs hoogtepunten die sinds juni 2018 niet meer werden gesignaleerd. Toch zijn er nog steeds altcoins die ondermaats presteren, maar als het aan de volgende analist ligt kunnen we begin volgend jaar een altcoin rally verwachten.

De bekende Nederlandse cryptocurrency analist CryptoMichaël zei onlangs dat hij een deel van zijn cryptoportfolio naar altcoins verplaatst, omdat hij vermoedt dat we in kwartaal 1 van 2021 een flinke altcoin rally kunnen krijgen. Hij zei het volgende:

“Hoe vaker ik de grafieken bekijk, hoe meer ik ervan overtuigd ben dat Q1 enorm zal zijn voor #altcoins.”

Verder merkte hij ook nog het volgende op:

“Bitcoin staat in de schijnwerpers terwijl ik verwacht dat er in 2021 een zeer optimistische markt voor Ethereum en altcoins zal plaatsvinden. Ik wijs op dit moment meer geld toe aan altcoins, terwijl Bitcoin nog steeds op $23.000 staat.”

CryptoMichaël verwacht dat de altcoin rally zal plaatsvinden zodra Bitcoin kalmeert. De crypto-analist plaatste de onderstaande grafiek en zei:

“Bitcoin-dominantie is sinds 2016 aan het toppen in december, waarna massale uitbraken op altcoins plaatsvonden. Zodra Bitcoin kalmeert en zijn bereik begint, zullen altcoins waarschijnlijk volgen. Ik verwacht dat dat in het eerste kwartaal van 2021 zal zijn.”

Altcoin rally

XRP zal volgend jaar losgaan

Over de XRP koers was CryptoMichaël ook optimistisch. Volgens hem moeten we wel nog even wachten totdat we weer een XRP rally zullen zien. Hij verwacht dat we voorlopig nog even zijwaarts zullen bewegen totdat zijn voorspelling voor de volgende altcoin rally in het eerste kwartaal van 2021 uitkomt.

“Als het op XRP aankomt, denk ik dat we een zijwaarts bereik zullen hebben waarin we zullen acteren. De support is er rond de $0,45 regio met een duidelijke resistance rond de $0,69. De volatiliteit zal hoogstwaarschijnlijk wegvloeien, waarna de volgende impuls in maart / april komt.”

XRP

Top 6 altcoins

Als de voorspelling van CryptoMichaël uitkomt zal de altcoin rally al bijna plaatsvinden, maar welke altcoins zou je dan in de gaten moeten houden? De populaire cryptocurrency YouTuber en analist Austin Arnold vertelde in zijn laatste aflevering, aan zijn 294.000 YouTube abonnees, zijn top 6 altcoins. Hij voorspelt dat deze top 6 weleens het verschil kunnen maken in 2021.

Hij gaf aan dat zijn nummer 1 voor 2021 deadmau5’s allereerste non-fungible token (NFT) is. De tweede plek schreef hij gedeeltelijk toe aan Nervos Network (CKB) en Cardano (ADA). Op de derde plek komt het populaire gedecentraliseerde finance project Uniswap (UNI). Hij rondde zijn top zes af met Band Protocol (BAND), Yearn.Finance (YFI) en Aave.

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op FacebookYouTube en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN