Ethereum koers analyse

Benelux Crypto: NEO koers staat op het punt om uit te breken

Allereerst willen we Daan van Benelux Crypto bedanken voor deze analyse van NEO. We willen jullie dan ook vragen om hem te supporten en zijn Telegram-kanaal te volgen. Dit kan je doen door hier te klikken!

LET OP: dit is géén financieel advies!

Zoals jullie wellicht weten is de Bitcoin koers de afgelopen dagen goed gepumpt en zijn we op dit moment langzaam maar zeker aan het stabiliseren. Dit betekent dat de large-caps zullen volgen. Daarom hebben wij momenteel NEO op het oog voor een potentiele entry. Omdat wij gespecialiseerd zijn in short en mid-term analyses zullen wij voornamelijk met de 4hr en de daily werken. We zullen de analyse afsluiten met onze verwachting voor de short/mid-term. Dit zijn natuurlijk géén buy of sell signals.

4-uur-grafiek NEO koers

NEO koers 4-uur-grafiek
Bron: TradingView

Wat opvalt op de NEO koers is dat we higher lows aan het maken zijn i.c.m. higher highs, wat een bullish teken is. Maar dat is niet alles: wat nog meer bullish is, is de golden cross die we hebben gemaakt met de EMA-200/50. Op de RSI zijn we immers weer terecht boven een key-trendline die al sinds begin november loopt. Daarnaast is er ook een zeer mooie inversed head&shoulders pattern in de maak, die ieder moment kan uitbreken. Ten slotte, de Mac-d ziet er neutraal uit op dit moment.  

Daggrafiek NEO koers

Daggrafiek NEO koers
Bron: TradingView

Wanneer we uitzoomen naar de daily zien we dat we ook daar boven de EMA-50/100/200 terecht zijn en dat de EMA-200 een key-support is in deze uptrend. Verder is er een trendline aan het vormen op de RSI, deze zullen we dus goed in de gaten houden. De Mac-D heeft 2 dagen geleden een bullish cross gemaakt en beweegt langzaam in de bullish zone. 

Verwachting short-midterm:

NEO/USDT ziet er zeer bullish uit voor de short-term, dit is wat de indicatoren en de price-action laten zien. Na een 4hr close boven de inversed head and shoulders verwachten we verdere stijging richting de fibonacci levels.

Wil je meer van dit soort analyses en voorspelling? Check dan ons Telegram kanaal op: https://t.me/beneluxcrypto of klik op de logo hieronder!

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op FacebookYouTube en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN