Ethereum koers

Ethereum koers kan flink gaan stijgen door deze twee factoren

Door het bereiken van een nieuwe all-time high van de Bitcoin koers, zijn alle ogen gericht op de nummer één cryptocurrency van dit moment. Het is echter zo dat de nummer twee cryptocurrency, Ethereum (ETH), ook klaar staat om een flinke stijging door te maken, althans als we de analisten moeten geloven.

Hoewel het een blow-off top op $630 neer wist te zetten, is het herstel sindsdien erg veelbelovend. Deze rally kwam tot stand kort nadat de crypto boven een driehoekig patroon uit brak, dat in het voordeel is van de bulls. Analisten verwachten nu dat het op middellange termijn verder zal stijgen.

Een andere gebeurtenis die de prijs op korte termijn kan beïnvloeden, is de toevoeging van ETH-futures aan de CME – wat algemeen wordt gezien als een teken van aanstaande institutionele acceptatie.

De recente rally van de Ethereum koers kwam voornamelijk omdat Bitcoin een nieuwe all-time high van $22.300 wist te bereiken. Hierdoor trok de koningsmunt de rest van de crypto-markt met zich mee.

Door deze stijging wist de Ethereum koers boven een driehoeksformatie uit te komen. Een bekende analist, @TeddyCleps, tweette het volgende, één uur voorafgaand aan de stijging van Ethereum:

Een paar uur later tweette hij het volgende:

Naast het doorbreken van het patroon, is ook duidelijk geworden dat Ethereum Futures op de bekende beurs CME genoteerd zullen worden. Deze zullen vanaf begin februari beschikbaar worden voor gebruikers van het platform, en kan gezien worden als een uitermate bullish evenement, aangezien het gemakkelijkere toegang biedt voor fondsen en instellingen.

Het hoogtepunt van de technische kracht van Ethereum, in combinatie met het bullish nieuws omtrent CME, zou er dus voor kunnen zorgen dan de Ethereum koers de komende twee maanden aanzienlijk kan gaan stijgen.

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op FacebookYouTube en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN