J.K. Rowling bitcoin

Edward Snowden reageert ook op de nieuwe all-time high van Bitcoin

De beroemde Amerikaanse klokkenluider Edward Snowden heeft ook gereageerd op het behalen van een nieuwe all-time high met een eenvoudige tweet die discussies op social media op gang bracht. In de tweet zei hij het volgende:

Snowden, een voormalige medewerker van de Central Intelligence Agency (CIA) en een onderaannemer van de National Security Agency (NSA), heeft eerder op de Bitcoin 2019-conferentie onthuld dat hij de servers die hij gebruikte om overheidsgeheimen te lekken, in Bitcoin betaalde. Daarnaast is het bekend dat hij een rasechte Bitcoin-supporter is.

De tweet kwam dagen nadat Snowden zich een tweet herinnerde die hij eerder in dit jaar had gemaakt, waarin hij zei dat het de “eerste keer in een lange tijd” was dat hij zin had om BTC te kopen. De tweet kwam op een moment dat de prijs van de cryptocurrency met ongeveer 50% daalde, naar een dieptepunt van iets meer dan $4.000. De prijs is echter sindsdien enorm gestegen en bereikte onlangs een nieuw recordhoogte boven de $23.000.

Ethereum koers

Als reactie op zijn tweet publiceerden velen in de cryptocurrency-gemeenschap snel handleidingen en relevante informatie voor potentiële nieuwkomers die de tweet tegenkwamen. Andere reacties leidden tot debatten over de levensvatbaarheid van cryptocurrencies in het algemeen.

Door de beweging van Bitcoin naar een nieuw record, begon de cryptocurrency ook populair te worden in de reguliere media, aangezien de belangrijkste nieuwsplatformen over de prestaties van de koningsmunt schreven. Klik hier voor een verzameling van deze artikelen.

In de afgelopen 12 maanden is de prijs van bitcoin meer dan 248% gestegen, en sommige analisten geloven nu dat de prijs van de cryptocurrency nog ruimte heeft om te groeien en dat het in de nabije toekomst $100.000 zou kunnen bereiken. Zoals gemeld, bleek uit een onderzoek van Genesis Mining dat 17% van de crypto-investeerders denkt dat het tegen 2030 meer dan $50.000 waard zal zijn.

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op FacebookYouTube en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN