Bitcoin koers

Bitcoin koers doorbreekt $23.000, kunnen we hoger?

De Bitcoin koers lijkt niet te stoppen en heeft kort nadat we de $20.000 hebben doorbroken, ook de $21.000, $22.000 en $23.000 overschreden. Na het doorbreken van de $21.000 wisten we in slechts 12 uur tijd de $23.000 te passeren.

Het is gemakkelijk om de speculatieve bevlieging van 2017 en de bullmarkt van 2020 met elkaar te vergelijken. Toch zijn de fundamenten van Bitcoin veel sterker dan een paar jaar geleden en is de Bitcoin halving één van de belangrijkste gebeurtenissen in 2020. Bovendien hebben we dit jaar een tal aan instituties en bekende mensen in Bitcoin zien stappen. Zo zagen we recentelijk een grote Britse vermogensbeheerder 2,5% van zijn multistrategiefonds aan Bitcoin toewijzen en stopte de directeur van streamingdienst Twitch 25% van zijn vermogen in BTC.

De gigantische Bitcoin rally heeft er ook voor gezorgd dat de totale marktkapitalisatie van cryptocurrencies in drie jaar tijd naar het hoogste punt is gestegen van $642 miljard. De marktkapitalisatie van BTC is op het moment van schrijven circa $410 miljard, ook een recordhoogte, en de marktdominantie 64%.

Het optimisme over Bitcoin is erg groot en velen in de cryptocurrency-gemeenschap gingen op Twitter om hun gevoelens te uiten. Mede-oprichter en CEO van cryptocurrency exchange Gemini, Tyler Winklevoss, zei het volgende over deze nieuwe mijlpaal:

“Bitcoin pompt boven de 22k. De bulls maken zich klaar om in het wild te rennen.”

Bitcoin koers

De bekende Nederlandse crypto-analist, CryptoMichaël, tweette onlangs het volgende:

Bitcoin

Bitcoin koers op weg naar $55.000

Het is niet gemakkelijk om het volgende Bitcoin koersdoel te voorspellen. Het heeft enige tijd gekost om het psychologische niveau van $20.000 te doorbreken. Nu dat het geval is voorspellen analisten alweer een verdere stijging.

De bekende cryptocurrency analist Willy Woo, plaatste een update voor zijn 175.000 Twitter volgers. Hij bracht het Top Cap-traject van Bitcoin in kaart en zei:

“$100k is een belachelijk laag doelwit op het huidige traject. $55.000 is de volgende mijlpaal. “

Bitcoin koers

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op FacebookYouTube en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN