bitcoin whale

Grote Bitcoin-whale verwacht een grote daling

Een populaire Bitcoin-whale, die bekend staat op Twitter als Joe007, heeft op social media onthuld dat hij gelooft dat verschillende factoren kunnen leiden tot een grote daling in de cryptocurrency-markt.

Hij gaf aan dat hij verwacht dat veel langetermijn Bitcoin-houders hun BTC zullen verkopen en “massaal” uit zullen betalen, wat op zijn beurt weer zou leiden tot een “plotselinge balansverschuiving die een parabolische curve-blow-off zal veroorzaken.”

Hij ging ook dieper in op het feit dat de meeste mensen BTC op een nieuwe all-time high niet zullen kopen. Hierdoor kan je niet verwachten dat grote instellingen dit WEL zullen doen. Hij tweette:

“Als JIJ nog niet klaar bent om te kopen op een ATH, waarom zou je dan verwachten dat instellingen dit doen? Kom op, toon enige overtuiging, geef het goede voorbeeld. Misschien zullen anderen volgen.”

Toen hem werd gevraagd naar een mogelijke gebeurtenis die zou kunnen leiden tot een long squeeze en daaropvolgende daling van de cryptomarkt, zei de Bitcoin-whale dat hoewel slecht nieuws meestal wordt genegeerd in het “bull-deel van de cyclus”, er nog steeds verschuivingen in vraag en aanbod kunnen zijn.

De belangenbehartiger van Mt. Gox heeft bijvoorbeeld onlangs een rehabilitatieplan opgesteld voor de schuldeisers van de beurs, waardoor 160.000 BTC zou kunnen worden vrijgegeven aan de klanten van de beurs die onmiddellijk hun bezit zouden kunnen verkopen om dat hoofdstuk eindelijk af te sluiten.

Bovendien wees Joe007 erop dat een ineenstorting van de markt BTC zou kunnen meesleuren, net als in maart gebeurde toen de top aandelenmarktindices in de VS een bearmarkt betraden, waardoor de Bitcoin koers ongeveer de helft van zijn waarde verloor in een periode van twee dagen.

De Bitcoin-Whale wees ook naar altcoins en onthulde dat hij niet gelooft dat deze zullen blijven stijgen als de prijs van BTC daalt, wat het verhaal van het ‘altseason’ uitdaagt. Hij impliceerde dat, hoewel instellingen nu BTC adopteren en zelfs de cryptocurrency in hun schatkist opnemen, hetzelfde niet gebeurt voor altcoins.

Volgens zijn woorden verwacht hij dat altcoins in de volgende bear-fase “nog een groter deel van hun marktkapitalisatie zullen verliezen”.

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op FacebookYouTube en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN