Bitcoin Nieuws

Bitcoin koers weet $19.700 te doorbreken, is $20.000 de volgende halte?

Zoals jullie wellicht allemaal wel meegekregen hebben, heeft de Bitcoin koers vandaag weer een mooie stijging doorgemaakt. Op het moment van schrijven staat de Bitcoin koers op $19.727. Is dit de laatste halte, voordat de munt de $20.000 breekt? Laten we het hieronder bekijken.

De koningsmunt is de afgelopen dagen weer flink gestegen, nadat het een dieptepunt van $17.600 bereikt had op 11 december. Deze week kwam Bitcoin echter weer in wederopstanding en wist vandaag een koers van $19.740 te bereiken. De Bitcoin koers lijkt op weg om eindelijk de $20.000 weer te verbreken en boven dit niveau staat er de koningsmunt weinig in de weg om verder te stijgen, aangezien dit onbekend terrein is.

De bekende Nederlandse crypto-analist, CryptoMichaël, tweette onlangs het volgende:

“Bitcoin breekt boven de weerstandszone, die dicht bij een nieuw record aller tijden staat. Bullish! Je zou echter willen dat deze rode zone van $19.400-19.500 ondersteuning wordt. Als dat gebeurt, kan de prijs doorgaan naar $20.500-21.000.

Bron: CryptoMichaël Twitter

Een andere bekende crypto-analist, CryptoHamster, dacht echter dat de Bitcoin koers nog verder zou kunnen stijgen, nadat hij BTC/USD in een accumulatievriendelijk patroon had gezien. Met de titel “Ascending Triangle” vormt de structuur zich wanneer de prijs twee of hogere dieptepunten vormt onder een dakachtig horizontaal weerstandsniveau. Hij tweette het volgende:

“Nu is deze oplopende driehoek voor iedereen zichtbaar. Als de structuur standhoudt, zijn de long handelsdoelen $22k en $23k. We zouden zelfs kunnen proberen de ABCDE-correctiegolf hier te zien (persoonlijk vind ik het niet prettig dat er geen duidelijke (3,3,3,3,3) structuur is).”

Bitcoin, cryptocurrency, BTCUSD, BTCUSDT
Bron: CryptoHamster Twitter

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op FacebookYouTube en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN