Ripple koers

Ripple weet oud-CRO van JPMorgan Chase aan te trekken

Het bekende blockchainbedrijf Ripple blijft aan de weg timmeren om te zorgen dat ze een streepje voor hebben bij Amerikaanse toezichthouders. Vandaag kondigde Ripple namelijk aan dat het de Ex-chief regularity officer van JPMorgan Chase, Sandie O’Connor, aan hun raad van bestuur heeft toegevoegd.

Volgens de CEO van Ripple, Brad Garlinghouse, wordt Sandie O’Connor erg gerespecteerd door collega’s van Wall Street en de regelgevende-gemeenschap. Hij gaf verder aan dat haar ervaring Ripple zal helpen bij het navigeren door het steeds evoluerende regelgevende landschap.

Sandie O’Connor is momenteel tevens lid van de raad van bestuur van Terex Corporation (NYSE: TEX). Ze is tevens meerdere keren opgenomen in de top 25 van de machtigste vrouwen in het Amerikaanse bankwezen en financiën.

Voorafgaand aan deze rol leidde ze engagement met G20-regelgevers en beleidsmakers met betrekking tot veranderende regelgeving. Ze verliet JPMorgan Chase na 30 jaar in dienst te zijn in belangrijke leidinggevende functies.

Sandie O ’Connor is uiteraard ook erg enthousiast over deze aankondiging en ze zei het volgende:

“Ripple hervormt het financiële landschap door inefficiënties met de huidige betalingsinfrastructuur op te lossen met behulp van digitale activa en blockchain-technologie.”

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op Facebook en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN