Ethereum

Ethereum koers kan in nieuwe bullcyclus richting $1150 stijgen

In de afgelopen dagen heeft de Ethereum (ETH) koers zich weer van zijn sterke kant laten zien. Bulls kregen weer volledig de controle en hebben ETH in de afgelopen vier dagen met 10% laten stijgen. Het is nu de taak aan de bulls om de Ethereum koers boven de $600 te krijgen. Dit psychologische niveau houden analisten nauwlettend in de gaten om in te schatten waar ETH op korte termijn naar toe zou kunnen bewegen.

De Ethereum koers volgt de laatste tijd nauwlettend de prijsactie van Bitcoin. Hierdoor is het ook belangrijk dat de Bitcoin koers de komende weken kracht laat zien.

Ethereum koers op weg naar $1150

De bekende Nederlandse crypto-handelaar CryptoMichaël, heeft onlangs koersdoelen gedeeld. Hij gaf aan tussen welk gebied hij een ‘long’ zou openen. Volgens de crypto-handelaar kan de Ethereum koers tijdens zijn nieuwe bullcyclus richting de $1150 stijgen. Hij plaatste de onderstaande grafiek en zei:

“De #Ethereum-grafiek is het belangrijkste voorbeeld van het begin van een nieuwe bull-cyclus. Interessante punten voor longs; $425-460. De volgende higher high in de impulsgolf zal waarschijnlijk $850 of $1150 zijn. Koop de dip.”

Ethereum koers

Weinig macroweerstand tot $700

Niet alleen CryptoMichaël voorspelt op korte termijn een stijging. Ook een toonaangevende cryptohandelaar Edward Cleps zegt dat de Ethereum koers weinig macroweerstand heeft tot $700. In de grafiek hieronder liet hij met rode lijnen zien dat, naast de support van circa $360, een ander belangrijk technisch niveau ‘slechts’ het gebied van $700 is.

Ethereum koers

Consolidatie gevolgd door opwaarts potentieel

Verder vertelde een crypto-handelaar onlangs dat de Ethereum koers bijna een perfecte omkering van support en resistance heeft gemaakt. Volgens de analist zal deze consolidatiefase worden gevolgd door opwaarts potentieel. Hij plaatste de onderstaande grafiek en zei:

“ETH / USD: Daar hebben we het, een vrijwel perfecte S / R-omkering van dit vorige resistanceniveau dat nu als support fungeert … Ik ga hier zwaar long, als ik het mis heb, zal mijn positie op $560 die wordt verbroken, verminderen. Als ik gelijk heb, is dit waarschijnlijk een geweldige plek om 2021 in te gaan. “

Ethereum koers

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op FacebookYouTube en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN