Binance Nieuws

Binance Card wordt verzonden naar klanten in Europese Economische Ruimte

Binance, ‘s werelds toonaangevende cryptocurrency-exchange, is begonnen met het verzenden van zijn fysieke Binance Visa-kaarten naar klanten in de Europese Economische Ruimte (EER).

Volgens een recente aankondiging van Binance zullen gebruikers in de regio binnenkort hun fysieke Binance Card ontvangen. Klanten die de kaart al hebben besteld, kunnen het leveringsproces nu in hun kaart wallet afronden.

Heb je nog geen kaart besteld? Klik dan hier!

In combinatie met het debuut van zijn fysieke kaarten in Europa, voegde Binance ook Ether-ondersteuning toe aan zijn crypto-betaalpas, zodat klanten nu met de altcoin kunnen betalen. De beurs gaf het volgende aan:

“Zet Ethereum gewoon over naar uw kaart wallet en sleep het boven de andere munten om het het favoriete betalingsmiddel te maken.”

De Binance Card heeft een dagelijkse bestedingslimiet van €8.700 euro ($10.600), terwijl dagelijkse opnames aan geldautomaten €290 ($350) bedragen. Volgens de aankondiging hebben de kaarten tot 2021 tot 8% cashback en betaal je geen kosten.

Na het uitrollen van de kaart in de EER, onthulde de cryptocurrency-beurs zijn intenties om het wereldwijd uit te breiden en zijn crypto-debetkaart ook te lanceren in landen als Rusland.

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op Facebook en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN