Crypto Nieuws

25% verwacht dat de Bitcoin koers, vóór 2030, boven $40.000 uit gaat komen

Genesis Mining, een institutioneel miningplatform, heeft onlangs de resultaten vrijgegeven van een onderzoek onder Bitcoin-investeerders uit de Verenigde Staten. In het onderzoek werd duidelijk dat bijna 10,3% van de investeerders verwacht dat de Bitcoin koers tegen 2030 boven de $100.000 uit zal komen.

Het miningbedrijf interviewde meer dan 1.000 Bitcoin-investeerders in de VS met een reeks van meer dan 24 vragen. De particuliere beleggers waren van mening dat het afnemende vertrouwen in fiat-valuta’s een belangrijke reden is voor de groeiende acceptatie van BTC.

Volgens de enquête bleef 65% van de Bitcoin-investeerders optimistisch en 57% van hen geloofde dat BTC een betere langetermijninvestering is dan goud. Ongeveer 55% van de respondenten gaf de voorkeur aan ‘s werelds grootste cryptocurrency boven aandelen van Apple, Google en Facebook.

In een reactie op de resultaten zei Marco Streng, Chief Executive Officer van Genesis Mining:

“We zijn al een lange tijd Bitcoin-bulls, aangezien we al in 2013 begonnen met mining. ​​Deze bevindingen ondersteunen onze overtuiging dat er nog vele anderen zijn die ook optimistisch zijn over Bitcoin.”

Ethereum koers

Het bedrijf ging ook dieper in op het doel van het onderzoek:

“Het doel van deze nieuwe studie was om beter te begrijpen hoe particuliere beleggers die in Bitcoin hebben geïnvesteerd, denken over de activaklasse en om meer te weten te komen over hun kijk op de toekomst van BTC in vergelijking met andere investeringen.”

Prijsvoorspellingen

De enquête vroeg de respondenten specifiek om hun mening te geven over de verwachte Bitcoin koers tegen 2030. Volgens de resultaten zei ongeveer 34% van de mensen dat ze verwachten dat de prijs van Bitcoin tegen het einde van het volgende decennium onder $10.000 zal dalen. Aan de positieve kant verwacht ongeveer 25% van de totale respondenten dat de Bitcoin-prijs tegen 2030 boven de $40.000 zal stijgen. Daarnaast gaf 4,8% aan dat zij denken dat de Bitcoin koers tegen het einde van 2030 $500.000 zal overschrijden.

Naast de prijsvoorspelling reageerden de investeerders ook op de huidige allocatie van hun spaargeld in BTC. De bevindingen geven aan dat bijna 20% van de respondenten 60% of meer spaargeld heeft geïnvesteerd in ‘s werelds grootste cryptocurrency.

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op FacebookYouTube en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN