Bitcoin bullmarkt

Bitcoin zit in een bullmarkt, aldus Delphi Digital

Als 2020 iets heeft bewezen, is het dat Bitcoin (BTC) een veerkrachtig bezit is dat de interesse heeft aangetrokken van veel institutionele kopers. Variërend van MicroStrategy tot vermogende particulieren, hebben allemaal investeringen in Bitcoin gedaan als onderdeel van hun poging om te ontkomen aan de onvermijdbare inflatie van de fiat-valuta’s.

Toch zijn er mensen die nog steeds twijfelen aan de koningsmunt. Het december-rapport van Delphi Digital legt echter goed uit waarom de toekomst voor Bitcoin glorieus is en waarom de bullmarkt al begonnen is.

In het rapport werd er bijvoorbeeld verwezen naar de laatste gegevens van de UTXO. Dit verwijst naar ongebruikte Bitcoin-transacties en geeft een goed beeld van hodlers en dus de accumulatie. Hoe meer accumulatie, hoe optimistischer het is.

Bron: Delphi Digital

Op de bijgevoegde grafiek zien we de Bitcoin koers (aangegeven in het wit) en de UTXO-lijn van meer dan 1 jaar (blauw). Er zijn paarse en groene lijnen die respectievelijk de piek van de vorige cyclus en de prijspiek vertegenwoordigen. De paarse cirkels benadrukken de prijsgroei tussen de paarse en de groene lijn, een lijn die de bullrun voorstelt. De laatste UTXO-piek werd gezien in september 2020, een bevinding die de start aangeeft van een nieuwe bullrun op basis van UTXO-cycli.

Op basis van de eerder genoemde pieken, laat de onderstaande tabel zien hoe het rendement voor Bitcoin na de piek is geweest.

Bron: Delphi Digital

Wat betekent dit dan precies? De conclusie van beide bevindingen is dat de bullrun al begonnen is, op basis van UTXO-cycli.

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op FacebookYouTube en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN