cryptocurrencies economische vrijheid

Revolut voegt vier cryptocurrencies toe voor Europese gebruikers

De in het Verenigd Koninkrijk gevestigde digitale bank Revolut kondigde vrijdag aan dat het vier extra cryptocurrencies aan het platform heeft toegevoegd. Hierdoor hebben gebruikers in Europa de mogelijkheid om EOS-, OMG Network (OMG), 0x (ZRX) en Tezos (XTZ) -tokens te kopen. Dit maakte het bedrijf op 10 december bekend in een blogpost.

Revolut werd in 2015 opgericht door Nikolay Storonsky en Vlad Yatsenko. Het Fintech-bedrijf is begonnen met het aanbieden van een prepaid debetkaart met meerdere valuta’s, beheerd via een mobiele app. De digitale bank heeft een gebruikersbestand van meer dan 10 miljoen en zag het aantal klanten in 2019 met meer dan 150% toenemen.

In 2017 lanceerde Revolut een service genaamd ‘Revolut Crypto’ en begon het een eenvoudige manier aan te bieden tot het kopen en verkopen van cryptocurrencies waaronder Bitcoin (BTC), Ethereum (ETH), Litecoin (LTC). Inmiddels ondersteunt Revolut ook Bitcoin Cash (BCH), Ripple’s XRP en Stellar Lumens (XLM).

Volgens het rapport van Finance Magnates heeft Revolut deze nieuwe tokens toegevoegd als reactie op een overweldigende vraag van klanten. Gebruikers in de Verenigde Staten hebben momenteel alleen toegang tot Bitcoin en Ethereum. Het bedrijf is inmiddels al bezig om dit aanbod uit te breiden.

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op Facebook en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN