BIS Innovation Hub

Cardano (ADA) gaat grote dingen aankondigen in Afrika

Cardano (ADA) is dit jaar flink bezig geweest met een de weg aan het timmeren. Zo is het dit jaar één van de meest actieve ecosystemen geweest, met elke maand een groot aantal updates en ontwikkelingen. Nu is het zelfs zo dat de oprichter van Cardano, Charles Hoskinson, onlangs weer wat aankondigingen heeft gedeeld over de strategie van het project in Afrika.

Volgens Hoskinson is het waarschijnlijk dat er de komende weken nogal wat aankondigingen zullen komen over samenwerkingen van Cardano en ontwikkelingen in het continent.

Hoskinson erkende de vele verstoringen van het bedrijfsleven dit jaar, als gevolg van de pandemie en de verschillende oorlogen in het hele continent, de gesprekken lastiger hebben gemaakt, echter onthulde hij dat Cardano in staat was om toch wat deals af te ronden. Hij zei het volgende:

“Binnenkort zouden we de sluiting van deals in Ethiopië moeten kunnen aankondigen, die vrij groot en best spannend zijn.”

Cardano’s strategie voor expansie in Afrika lijkt te worden gedreven door de overtuiging dat Afrika tegen 2030 één van de meest veelbelovende continenten ter wereld zal zijn in termen van kansen en groei.

Volgens Hoskinson leek de huidige stand van de regelgeving in het Westen te impliceren dat landen in Afrika nogal wat nieuwe gebruikers van DeFi zullen zien, terwijl ze ook innovaties zullen zien rond alternatieve finance, omdat ze geen echte gevestigde orde hebben.

Hoskinson sprak ook kort over meer dan 110 deals in zijn commerciële pijplijn, waarvan hij de meeste omschreef als “niet levensvatbaar” omdat de betrokken partijen het niet eens konden worden over de “economische aspecten”.

Er moet echter worden opgemerkt dat de meeste van deze deals zich in de VS en Europa bevinden, wat suggereert dat de meeste organische interesse in het platform voornamelijk in het Westen blijft.

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op FacebookYouTube en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN