Twitch cryptocurrency

Directeur van streamingdienst Twitch heeft 25% van zijn vermogen in Bitcoin gestopt

De directeur van het populaire streamingsplatform Twitch, Shaan Puri, heeft aangekondigd dat hij 25% van zijn vermogen in Bitcoin (BTC) heeft gestopt. Hij gaf aan dat hij gelooft dat Bitcoin “een zeldzame kans biedt om een ​​golf van institutioneel kapitaal te leiden”.

Puri was de CEO van het inmiddels ter ziele gegane sociale netwerkplatform Bebo tussen 2017 en 2019 nadat het bedrijf failliet ging in 2013. Het platform onderging een reeks overnames voordat het vorig jaar werd overgenomen door Amazon’s Twitch, waar Puri nu de positie bekleedt van Senior Productdirecteur. Hij is ook een angel investor en besteedt ongeveer $2,5 miljoen per jaar aan het investeren in startups.

Puri maakte zijn opvallende stap in de koningsmunt bekend op Twitter en tweette het volgende:

Er werd uiteraard flink gereageerd op de tweet. Een aantal mensen merkte op dat 25% te klein was voor Puri, terwijl sommigen hem waarschuwden dat zijn Bitcoin-investering niet goed zal aflopen. Puri zei echter niet hoeveel die investering waard was. Ongeveer 10 uur later volgde hij nog een tweet met de volgende tekst: “Aan iedereen die zegt dat hij/zij voor 90% ingestapt is … de noemer hetgeen wat belangrijk is.”

De Twitch-directeur gaf ook aan waarom hij besloten heeft om te investeren in Bitcoin:

“Bitcoin is de enige troef waar je onverantwoord long op kunt gaan – en dan zegt iedereen je dat het niet genoeg is. En ze hebben waarschijnlijk gelijk.”

Hij ging verder met:

“Ik denk dat het een zeldzame kans is om een ​​golf van institutioneel kapitaal voor te zijn die de komende twee jaar in BTC zal komen.

Bovendien, schreef Puri:

“Ik denk dat mensen denken dat het deze keer $20.000 is ‘net als de vorige keer’ is, maar dat is niet om vele redenen.”

Onlangs heeft een groeiend aantal institutionele beleggers belangstelling getoond om in Bitcoin te investeren. Uit een onderzoek van Fidelity blijkt dat 60% van de institutionele beleggers gelooft dat Bitcoin een plaats heeft in hun portefeuilles. Bovendien voegen steeds meer bedrijven Bitcoin toe aan hun schatkistreserves, zoals de Microstrategy die nu 40.824 Bitcoins bezit en plannen heeft aangekondigd om meer te kopen.

Eerder vandaag tweette Puri het volgende, verwijzend naar een artikel van Bloomberg over de recente Bitcoin aankoop van MassMutual:

“De 169-jarige institutie koopt $100 miljoen aan Bitcoin. DE DINOSAURUSSEN KOMEN ER AAN.”

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op Facebook en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN