Ethereum whales

Aantal whales die minimaal 10 miljoen XRP vasthouden heeft nieuw record bereikt

Het aantal XRP-whales, entiteiten met ten minste 10 miljoen XRP, heeft een nieuw record bereikt kort voor de snapshot voor de airdrop van Flare Networks. Dit volgens nieuwe gegevens van Santiment.

Volgens de data zijn er nu 339 XRP-adressen met meer dan 10 miljoen tokens, wat op het moment van schrijven neerkomt op bijna $5,7 miljoen (of meer) per adres. Het gegevensbedrijf tweette het volgende:

“In de aanloop naar de SPARK-airdrop van morgen zijn de adressen van Ripple snel gegroeid. Vooral adressen met 10 miljoen tokens of meer (momenteel $5,67 miljoen of meer) zijn gestegen naar een ATH van 339, wat veelbelovend lijkt voor het niveau die de meeste XRP op het spel heeft staan.”

Zoals wij gisteren meldde, steeg de XRP koers weken voor de aanstaande airdrop van de Spark-token, tot een hoogste punt van $0,73 voordat het een correctie te verduren kreeg, ingeleid door Bitcoin (BTC).

Beurzen hebben 1,2 miljard XRP overgedragen

Tevens werd gisteren bekend dat, als gevolg van deze ‘hype’ omtrent de airdrop, verschillende cryptocurrency-beurzen enorme hoeveelheden XRP hebben ontvangen van gebruikers.

Zo liet XRPL Monitor in afzonderlijke tweets weten dat Bithumb, Kraken, Coinbase, Binance, Houbi, Bitfinex en Bittrex – in minder dan 24 uur ongeveer 1,2 miljard XRP hebben overgedragen, wat neerkomt op ongeveer $689.000.000. Tevens werd opgemerkt dat Bithumb goed was voor de grootste overdracht van ongeveer 300 miljoen XRP in twee verschillende transacties.

Wat zijn Spark-tokens?

Spark-tokens zullen worden gebruikt voor governance op het Flare-netwerk via stemmechanismen. Daarnaast zullen tokenhouders een rendement op hun bezit kunnen verdienen door Spark-tokens toe te wijzen als onderpand om de betrouwbare uitgifte en inwisseling van FXRP te beveiligen, een protocol dat is gebouwd om “betrouwbare uitgifte, gebruik en inwisseling van XRP op Flare mogelijk te maken.”

Tokenhouders zullen ook een rendement op hun bezit kunnen verdienen door gegevens bij te dragen aan het Flare time series oracle. Het Flare-netwerk integreert zelf de Ethereum Virtual Machine (EVM) en ontleent geen veiligheid aan een token.

Het zal in wezen de gedecentraliseerde applicaties (DApps), smart contracts en gedecentraliseerde finance (DeFi) van Ethereum in het XRP-ecosysteem brengen. Het wordt ondersteund door Ripple’s investeringsarm RippleX (voorheen Xpring).

Hoe kan je Spark-tokens ontvangen?

XRP-houders kunnen tokens ontvangen door middel van zelfbewaring of door ze op te slaan in beurzen die de airdrop ondersteunen. De meeste cryptocurrency-beurzen, waaronder OKEx, Binance, Coinbase en anderen, ondersteunen de airdrop. De snapshot van de blockchain wordt op 12 december gemaakt. Het is dus van belang om op dat moment je munten te bezitten en op de juiste beurs te hebben staan.

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op Facebook, YouTube en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN