Ethereum koers

Ethereum koers maakt zich op voor een stap hoger

De Ethereum (ETH) koers volgt de laatste tijd nauwlettend de prijsactie van Bitcoin (BTC) en daalde gisteren met maar liefst 7%, waardoor het een koers bereikte van $530 dollar. Ondanks de neerwaartse beweging is de trend op langere termijn nog steeds bullish. Een belangrijk niveau dat gewonnen moet worden is de $580 regio, omdat dit voorheen een sterke support bleek. Als deze regio doorbroken wordt kunnen bulls zich volledig focussen op het volgende psychologische niveau van $600.

Ethereum koers zal verdere opwaartse beweging maken

Cryptohandelaar TheCryptoCactus, met meer dan 20.000 volgers op Twitter, zei onlangs dat de Ethereum koers op korte termijn verder zal stijgen. Hij merkte op dat de $550 dollar een belangrijke verdedigingszone en vertrekpunt is voor bulls, om vervolgens vanuit daar omhoog te klimmen.

“We hebben zoals verwacht de wick in de biedingen gekregen van 2 dagen geleden. Nu willen we teruggaan naar de hogere range en voor bulls om $550 deze week met enige kracht te verdedigen.”

Ethereum koers

ETH daalt onder descending triangle

Niet iedereen is er zeker van dat de Ethereum koers zijn verdedigingszones zal behouden. ETH is door de recente daling onder zijn descending triangle uitgekomen. Een analist beweerde dat deze prijsactie ervoor zal zorgen dat de Ethereum koers een verdere neerwaartse beweging richting $500 dollar zal maken. Hij plaatste de onderstaande grafiek en zei:

“Ethereum: $500 potentiële bodem.”

Ethereum koers

De interesse in ETH blijft ongekend hoog

De nummer twee cryptocurrency van dit moment heeft de afgelopen tijd veel aandacht gekregen. Dit had alles te maken met de opkomst van DeFi en de langverwachte upgrade van het netwerk naar Ethereum 2.0, dat op 1 december gelanceerd werd.

De toegenomen populariteit van Ethereum is ook terug te zien in de data. Zo heeft het aantal Ethereum-adressen met ten minste één ETH opnieuw een recordhoogte bereikt. De cijfers tonen aan dat het aantal nu 1.175.681 bedraagt.

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op FacebookYouTube en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN