XRP Flare Networks

Beurzen hebben ruim 1,2 miljard XRP overgedragen in aanloop naar de Spark-airdrop

De airdrop van Flare Networks komt steeds dichterbij. Het duurt nog maar twee dagen, voordat er een snapshot van de XRP-blockchain gemaakt wordt. Als gevolg van deze ‘hype’ omtrent de airdrop, hebben verschillende cryptocurrency-beurzen, enorme hoeveelheden XRP ontvangen van gebruikers.

Zo liet XRPL Monitor in afzonderlijke tweets weten dat Bithumb, Kraken, Coinbase, Binance, Houbi, Bitfinex en Bittrex – in minder dan 24 uur ongeveer 1,2 miljard XRP hebben overgedragen, wat neerkomt op ongeveer $689.000.000. Tevens werd opgemerkt dat Bithumb goed was voor de grootste overdracht van ongeveer 300 miljoen XRP in twee verschillende transacties.

Spark is een digitale valuta ontwikkeld door Flare Network, die zal worden uitgezonden naar XRP-houders na een samenwerking met Ripple, het blockchain-bedrijf achter de op twee na grootste cryptocurrency.

Het toenemende niveau van instroom en uitstroom van XRP op crypto-beurzen komt omdat de snapshot voor de Spark-airdrop gepland staat in op 12 december. De beurzen die bij de transacties betrokken zijn, hebben al verklaard dat ze de aanstaande airdrop zullen ondersteunen. Dit betekent dus dat je je XRP kan vasthouden op één van deze beurzen, om in aanmerking te komen voor de airdrop. Er zijn echter nog meer beurzen die de airdrop ondersteunen. De volledige lijst kan je hier vinden!

De ‘hype’ omtrent de airdrop heeft ook een grote invloed gehad op de koers van de nummer drie cryptocurrency. De XRP koers is namelijk in de afgelopen tijd flink gestegen en staat nu op $0,57, wat meer dan een verdubbeling is ten opzichte van 11 november. De munt heeft eind vorige maand zelfs $0,73 aan weten te tikken, echter heeft de volatiliteit van Bitcoin roet in het eten gegooid.

Het is echter zeer waarschijnlijk dat er na 12 december een daling op de XRP koers zal plaatsvinden, aangezien veel XRP-houders hun munten weer zullen verkopen omdat ze hun gratis Spark-tokens binnen hebben.

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op FacebookYouTube en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN