Atari token wordt volgende week gelanceerd

De welbekende gaming-organisatie Atari Games heeft in juni zijn nieuwe digitale ERC-20-token aangekondigd en bood gebruikers in november de mogelijkheid om deel te nemen aan de eerste openbare verkoop. Het doel van Atari is om met hun token “decentralisatie en universaliteit te brengen in de videogames- en interactieve entertainmentindustrie”. Atari is hiermee een voorloper in de game-revolutie en leidt de transformatie naar de digitale in-game token-industrie.

De CEO van Atari, Fred Chesnais, is recentelijk in een interview bij Yahoo Finance geweest om de strategie en de roadmap van het bedrijf te bespreken. Chesnais zei tijdens het interview dat hun utility token games en services zou kunnen aansturen om een interactieve ervaring voor de gaming-community te bieden. Hij voegde hieraan toe dat de toekomst van op gaming gebaseerde utility-tokens rooskleurig eruit ziet en dat de industrie enorm veel potentie heeft om te groeien.

Fred Chesnais leek tevens erg te spreken te zijn over de crypto-industrie en gaf verschillende essentiële usecases in de vorm van fungible tokens, NFT’s en verzamelobjecten. Hij merkte op dat de crypto-ruimte iets is dat omarmt en zeker niet genegeerd moet worden. De crypto-industrie brengt veel nieuwe mogelijkheden met zich mee en het bedrijf is druk bezig om hier het meeste uit te halen.

Verder bracht de CEO de beperking van de blockchain netwerken ter sprake en zijn bevindingen over hoe de industrie in de toekomst zou kunnen groeien voor nog meer massa-adoptie. Ook gaf hij zijn visie op de impact van het coronavirus op de werkcultuur en hoe deze het functioneren van kantoorpanden en industrieën heeft veranderd.

De eigen token van Atari zal volgende week officieel gelanceerd worden.

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!