Ethereum koers

TradePremium: Ethereum koers wacht op de beslissing van Bitcoin

Allereerst willen we TradePremium.be bedanken voor deze Ethereum (ETH) koers analyse. Vergeet hen niet op Telegram te volgen door hier te klikken!

LET OP: dit is géén financieel advies!

De Bitcoin koers lijkt in een beslissende fase te zijn om door te breken of nog even een pull back te gaan maken. We zien opnieuw Ethereum net erachteraan sluiten, wachtend op de beslissing van Bitcoin.

Weekgrafiek Ethereum koers

Ethereum koers
Bron: TradingView

Op weekly niveau blijven we al een 3 tot 4 tal weken de resistance zone testen. We kruipen wel telkens hoger en sluiten de candles ook hoger af dan de vorige. Mooi bullish teken uiteraard, met ook nog een bijpassend volume.

Door de pauze tegen onze resistance zone verandert er niet al te veel aan onze support en resistance zones. Voor support, mits de Ethereum koers geen doorbraak weet te realiseren, kijken we nog steeds naar $490 tot $450, of bij een diepere pull back richting $400. We blijven echter nog steeds geduldig kijken voor een close boven $630, die als weerstand dient, om hem vervolgens om te draaien naar support. Alle ogen zijn daarna gericht op $800.

Daggrafiek Ethereum koers

Ethereum koers
Bron: TradingView

Op daily bias zien we meer van hetzelfde. Een periode van ademruimte, voordat we falen of breken op de resistance-/weerstandzones. De Ethereum koers blijft voorlopig ook hoog hangen, wat kan betekenen dat bij een kleine impuls move de richting meteen duidelijk zal worden.

Als we kijken naar de bodies zien we, net zoals bij BTC, zelfs een higher high. Voorlopig lijken alle bearish signalen bullish te worden vervolgt door een snelle buy back. Opnieuw niet veel spannend nieuws te vermelden qua support en resistance. Ook hier kijken we bij het falen van een doorbraak een support zone op.

Op daily niveau kijken we naar $540 tot $520, waar we al mooie interactie op zagen. Houden we deze niet, verwachten we te kijken naar range $470 tot $480. Doel om naar uit te kijken is hier ook $800.

Conclusie

Mijn persoonlijke bias, laat het gevecht om de resistance te doorbreken zijn gang gaan. Is er al een mooie profit is het uiterard niet onverantwoord om daar al een deel van te nemen. Eventuele instapmoves zullen meer verantwoord zijn bij duidelijke signalen of de resistance houd of gebroken wordt.

Volg ook zeker onze wekelijkse Bitcoin update op woensdag op Tradepremium.be om hierover op de hoogte te blijven.

TradePremium.be is een community van cryptocurrency liefhebbers, blockchain technology supporters en investeerders die allemaal hetzelfde doel voor ogen hebben, een betrouwbare bron aan informatie en kennis bieden aan onze leden. Volg ons op Telegram door hier te klikken of klik op het plaatje hieronder!

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op FacebookYouTube en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN