Bitcoin koers

Bitcoin koers ziet er bullish uit en kan nieuwe recordhoogte neerzetten

De Bitcoin (BTC) koers is de afgelopen dagen aan het consolideren. Er is nog weinig gebeurd waardoor we vooralsnog geen duidelijk beeld hebben van wat we op middellange termijn kunnen verwachten. Een lichtpunt is dat BTC inmiddels boven het psychologische niveau van $19.000 gestegen, want dit niveau is een belangrijke support. Analisten suggereren dat, als de Bitcoin koers boven dit niveau blijft, een nieuwe stijging op komst is.

CryptoMichaël, een bekende Nederlandse cryptocurrency analist, zei recentelijk dat Bitcoin de $19.400 moet doorbreken. Volgens hem is dit alles wat momenteel nodig is om een nieuwe all time high neer te zetten. Verder merkte hij op dat de Bitcoin koers vooralsnog bereik gebonden is tussen $19.400 – $18.400. Mocht Bitcoin zich buiten deze twee niveaus bevinden, dan kunnen we een spektakel verwachten.

Hij plaatste de onderstaande grafiek en zei:

“Nog steeds vast in een bereik hier, waardoor de volatiliteit boven $19.400 en onder $18.600 zal uitkomen. Tot dan, bereik gebonden.”

Bitcoin koers in een bull pennant

Een crypto handelaar zei onlangs dat de Bitcoin koers in een bull pennant zit. Deze wordt gevormd zodra het een periode van consolidatie ingaat. Het geeft bulls tijdens een zijwaartse beweging de tijd om hun opwaartse strategie voor te bereiden.

Hij plaatste de onderstaande grafiek en zei:

“Dit ziet er behoorlijk bullish uit. Enigszins, met de bullish wimpel op de 4hr, De komende 24-48 uur kan ons een nieuwe ATH opleveren. Er wordt extreme volatiliteit verwacht, dus gebruik geen hoge hefboomwerking.”

Bitcoin koers

Break-out of break-down

We spraken ook met Daan van Beneluxcrypto (klik hier voor zijn Telegram kanaal) over de Bitcoin koers en in gesprek met ons gaf hij aan dat er veel price-action is geweest in de afgelopen uren. Hij zei dat het even leek dat we onder onze key-trendline waren gevallen, maar direct 2 candles later zijn we er weer boven beland. Wel is het zo dat hij niet overtuigd is van de candle closes daarboven: “we missen volume en de Mac-D & RSI zien er ook niet al te goed uit (vooral op de lagere timeframes)”. Hij voegde er nog het volgende aan toe:

“De kans is dus groter dat we er toch weer onder vallen en dan een neerwaartse beweging zullen maken richting de $18.500. Mocht die support niet houden, dan is de $17.700 niet uitgesloten.”

Bron: Tradingview

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op Facebook en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN