Ethereum koers analyse

XRP koers is goed op weg richting de $1,00, aldus analisten

De koers van de nummer drie cryptocurrency van dit moment, XRP, heeft de afgelopen tijd een flinke stijging doorgemaakt. De munt is van $0,25 op 5 november gestegen naar de huidige prijs van $0,61. Dit terwijl de munt door velen al afgeschreven was. De munt wist dit sentiment echter om te draaien en wist eindelijk weer groene cijfers neer te zetten.

XRP koers richting $1,15

Door deze flinke stijging is het sentiment onder analisten ook weer gegroeid. Zo vertelde een bekende cryptocurrency-analist, op Twitter ook wel bekend als Credible Crypto, aan zijn 82.000 Twitter-volgers dat de XRP koers klaar lijkt om opnieuw een belangrijke stap naar boven te maken. De strateeg, die vertrouwt op Elliott Wave Theory om markttrends en beleggersgedrag te beoordelen, verwacht dat de doorbraak van XRP zal doorgaan. Hij zei echter dat alles in het niet kan vallen als BTC onder het $18.800-niveau komt.

Hij tweette het volgende:

“Als [BTC] dit niveau van $19.000 standhoudt, verwacht ik dat we daarna (eindelijk) voor een nieuwe ATH gaan. Alles onder de $19k zal naar mijn mening op dat moment moeten wachten … 18,8-19k om precies te zijn.”

Als de prijs van Bitcoin standhoudt, verwacht de analist dat de XRP koers zal stijgen van de huidige prijs van ongeveer $0,61 naar ongeveer $1,15.

CryptoMichaël verwacht een impulsgolf naar $1.00

De bekende Nederlandse cryptocurrency-analist, CryptoMichaël, gaf ook aan dat hij gelooft dat de XRP koers zich concentreert op het $1.00-gebied, gedeeltelijk gebaseerd op het momentum van de aanstaande Flare-airdrop. Hij gaf echter ook aan dat XRP, bij een daling van Bitcoin, zal bewegen richting $0,36.

“Het momentum is op Bitcoin, maar er is ook een aanzienlijk momentum op XRP, aangezien er de komende week een airdrop nadert …

De $0,22 [markering] werd omgedraaid als steun, wat ons toestond dat we in deze opwaartse structuur een higher low-structuur hadden gemaakt in het jaar 2020, waarna deze neerwaartse trend naar boven brak, wat resulteerde in zo’n enorme impulsgolf richting $0,80.”

Hij sloot af met:

“Omdat XRP echter vaak die enorme bewegingen heeft, is de kans groot dat er een correctie plaatsvindt waardoor we potentiële ondersteuning kunnen verwachten rond $0,45 en mogelijk $0,36 tot $0,32 als Bitcoin begint te corrigeren. Als dat gebeurt, kan de volgende impulsgolf naar $1,00 plus gaan.”

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op FacebookYouTube en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN