Ripple

XRP koers: deze regio is bepalend of we bullish of bearish blijven

Bitcoin (BTC) stond de afgelopen maanden flink in de schijnwerpers, met één altcoin in het bijzonder: Ripple (XRP). De XRP koers heeft het vanaf begin november uitstekend gedaan en brak los uit een meerjarige neerwaartse trend. De altcoin maakte een enorme sprong en bereikte $0,78, het hoogste niveau sinds 2018.

Het is XRP echter nog niet gelukt om de $1.00 regio te doorbreken, ondanks de aankomende Flare Network-airdrop die op 12 december zal plaatsvinden. Voorlopig blijft de regio rond het midden van de $0,60 te lastig te zijn voor XRP om te overwinnen. Mocht de XRP koers boven deze regio uitkomen, dan ligt de weg naar boven open en kunnen we binnenkort wellicht een nieuwe stijging verwachten.

XRP koers moet deze regio overwinnen

Een crypto handelaar sprak onlangs over de prijsactie en markstructuur van XRP. Volgens de handelaar ziet het er niet al te best uit voor de XRP koers en lijkt een neerwaartse daling op komst. Het is op dit moment cruciaal dat een aantal technische niveaus gewonnen worden, om de marktstructuur te versterken en in prijs te stijgen. De regio rond het midden van $0,60 lijkt vooral cruciaal te zijn voor XRP. De crypto handelaar plaatste de onderstaande grafiek en zei:

‘Het begint er weer uit te zien als’ s werelds grootste shit coin. 200 EMA op de 1 hour, laten we kijken of we het kunnen vasthouden en weer in structuur komen. Zo niet, rip XRP.”

XRP koers

Ondanks de situatie rondom het gebied van de $0,60-regio, heeft een crypto handelaar recentelijk aangegeven dat hij zich richt op een XRP koers van $1.00. Volgens de handelaar zal de aankomende hype van de Flare Network airdrop voor de move hoger zorgen.

Analist: het enige niveau waar ik interesse heb om te kopen

De bekende Nederlandse cryptocurrency analist CryptoMichaël houdt de XRP koers ook nauwlettend in de gaten. Hij gaf onlangs het gebied aan waar hij XRP eventueel wil oppikken. Dit betekent een daling van circa 20% vanaf het huidige niveau. Hij plaatste de onderstaande grafiek en zei:

“Het enige niveau waarop ik interesse heb in XRP is in dit gebied, zolang het daar vasthoudt.”

XRP koers

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op FacebookYouTube en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN