XRP koers

“XRP heeft een aanzienlijk rendementspotentieel”, aldus beursgenoteerd risicobeheerbedrijf

Het beursgenoteerde risicobeheerbedrijf FRMO Corp. – een Amerikaans bedrijf dat zich bezighoudt met risicobeheer – heeft in zijn laatste brief aan aandeelhouders aangegeven dat het een optimistische houding heeft ten opzichte van de cryptocurrency-markt. Daarnaast ging het bedrijf in het specifiek in op XRP en zei het volgende:

“XRP zelf is één van de meer intrigerende valuta, aangezien het expliciet deflatoir is. Er zijn bescheiden kosten voor transacties in XRP, die niet daadwerkelijk aan een tussenpersoon worden betaald. De vergoeding, wat een zeer klein deel is van een eenheid XRP en die wordt gebruikt om het netwerk te beschermen, wordt eenvoudigweg vernietigd. Daarom neemt het aantal XRP-eenheden voortdurend af.”

XRP heeft een totale voorraad van 100 miljard munten en elke keer dat een XRP-transactie wordt verzonden, wordt 0.00001 XRP verbrand. Het bedrijf zei dat dit een factor zou kunnen worden in de waardepropositie van XRP, waardoor de munt meer waard kan worden:

“Als de transactiesnelheid van XRP enorm zou stijgen, zou het aantal valuta-eenheden sterk afnemen, waardoor een substantieel rendement wordt gecreëerd, zelfs als de munt zelf geen toename in marktkapitalisatie zou ervaren. Het zou echter een waardestijging per eenheid ervaren.”

Het sloot af met:

“In tegenstelling tot andere cryptocurrencies, wordt XRP niet gedolven en is het validatiesysteem gesloten voor buitenstaanders, wat verschilt van de cryptocurrencies die worden gedolven. De gedolven cryptocurrencies zijn open systemen die nieuwe deelnemers verwelkomen. Desalniettemin heeft XRP, in ieder geval in theorie, een aanzienlijk rendementspotentieel.”

FRMO zegt dat haar private partnerschapsinvesteringen nu posities hebben in Bitcoin (BTC) en veel van de 10 grootste crypto-activa op basis van marktkapitalisatie.

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op FacebookYouTube en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN