TRON

Tron’s dagelijkse actieve wallets bereikte een all time high in november

Het blockchain-netwerk van Tron (TRX) bereikte een recordhoogte op het gebied van dagelijkse actieve portefeuilles. Volgens het Industry Report van DappRadar overschreed Tron in de maand november meer dan 150.000 dagelijkse actieve portefeuilles, wat een toename van 75% is ten opzichte van de maand oktober.

Het is wel opvallend om te zien dat een meerderheid van de wallets interactie had met DApps in de categorie ‘hoog risico’. Het rapport gaf aan dat de volgende twee DApps verantwoordelijk waren voor de stijging:

“De DApps achter de enorme groei waren Tronchain en TronHero. Deze twee DApps genereerden beide in november minimaal 30.000 dagelijkse actieve portefeuilles.”

Het Tron-ecosysteem werd eveneens in november beïnvloed door twee exit-scams, die een nadelige invloed hadden op de dagelijkse actieve portemonnees. Het rapport zei hier het volgende over:

“Na de exit-zwendel van SharkTron en SharkDeFi binnen het DeFi-ecosysteem van TRON, daalden de dagelijkse actieve portefeuilles met 75% in november in vergelijking met oktober 2020, wat nog steeds bewijst dat het DeFi-ecosysteem erg experimenteel en riskant is. Aan de andere kant presteerde JustSwap gestaag en bereikte in november met 1.753 dagelijkse actieve portefeuilles.”

In de maand november werd in totaal $578 miljoen afgehandeld op het Tron (TRX) -netwerk. Dit was een daling van 13% ten opzichte van de waarde van de vorige maand.

Over het algemeen concludeerde het rapport van DappRadar dat de volgende categorieën van DApp’s de kern vormden van het transactievolume op Tron:

“Beurzen, hoog risico en gokken leveren de grootste bijdrage aan het transactievolume van TRON. DApps zoals JustSwap, BeeHive Fast, Tronchain en WINk genereerden een gecombineerd volume van $385 miljoen, goed voor 72% van het totale transactievolume.”

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op FacebookYouTube en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN