XRP koers

Ripple CTO geeft aan dat de community het verbanden van miljarden XRP zou kunnen forceren

David Schwartz, Chief Technology Officer van Ripple, tweette dat de gemeenschap het verbranden van miljarden XRP van het protocol in escrow zou kunnen forceren om de prijsdaling te voorkomen, die waarschijnlijk zou optreden als die miljarden aan bevroren tokens de markt zouden betreden.

Op 2 december vroeg een Twitter-gebruiker aan de CTO:

“Als nodes, validators en de gemeenschap in het algemeen samenkomen en we zijn het erover eens dat het beter is voor de gemeenschap om de 50 miljard XRP (XRP, -5,75%) ripple in escrows te verbranden. zou dat mogelijk zijn?”

David Schwartz reageerde op de tweet en suggereerde dat de meerderheidsregel zou winnen bij een dergelijke beslissing:

“Ja. Er zou niets zijn dat Ripple zou kunnen doen om dat te voorkomen. Openbare blockchains zijn erg democratisch. Als de meerderheid een wijziging van de regels wil, kan de minderheid niets doen om ze te stoppen.”

De XRP-verkopen zijn flink gedaald nadat Ripple stopte met het verkopen van tokens aan exchanges. De geblokkeerde rekening bevatte begin 2020 ongeveer 48,9 miljard tokens, en aangezien er momenteel 45,3 miljard tokens in omloop zijn, kan een plotselinge vrijgave een behoorlijke impact hebben op de XRP koers.

Ondertussen is de XRP koers de afgelopen tijd wel flink gestegen. De munt staat op het moment van schrijven op $0,60, wat een stijging van 160% in de afgelopen 12 maanden vertegenwoordigt.

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op Facebook, YouTube en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN