Bitcoin halving

Raoul Pal gaat al zijn goud verkopen om Bitcoin en Ethereum te kopen

Raoul Pal, voormalig fondsmanager van Goldman Sachs en CEO van Real Vision en Global Macro Investor, staat al een gehele tijd bekend als een Bitcoin-bull. Nu is het echter zo dat hij aangegeven heeft dat hij al zijn goud gaat verkopen om de overgrote meerderheid van zijn portfolio in Bitcoin (BTC) en Ethereum (ETH) te hebben.

“Oké, laatste bom – ik heb morgen een verkooporder om al mijn goud te verkopen en in te schalen om BTC en ETH (80/20) te kopen. Ik bezit niets anders (behalve enkele obligatie oproepen en wat $’s). 98% van mijn liquide nettowaarde. Kijk, je kunt me niet categoriseren, behalve onverantwoord long. Welterusten allemaal.”

Zoals gezegd is Pal een oude Bitcoin-bull. Hij plaatste zijn eerste BTC-aankoop al in 2012. Gedurende 2020 heeft hij zijn cryptoportefeuille gestaag uitgebreid en BTC een “superzwaar zwart gat” genoemd dat langzaam het marktaandeel van goud, de NASDAQ, banken, obligaties, en grondstoffen opeet.

“De prestaties van Bitcoin zijn ZO dominant en ZO allesomvattend dat het elk verhaal van elke activa op zal zuigen en uitspugen. Nooit eerder in mijn carrière heb ik een transactie gezien die zo dominant was dat het bijna geen zin heeft om andere activa aan te houden.”

Pal benadrukte eerder in oktober al dat hij gelooft dat de Bitcoin koers binnen de komende vijf jaar de $1 miljoen zou kunnen kraken vanwege een golf van institutionele interesse. Hij zei ook dat hij deze gok alleen aangaat omdat hij, in het ergste scenario, het zich kan veroorloven om alles te verliezen.

Veteraan-analist Peter Brandt prees Pal voor de riskante zet en noemt het één van de gedurfste zetten die hij als handelaar heeft gezien. Hij zei het volgende:

“Hey Raoul … Een van de brutaalste weddenschappen die iemand die ik ken ooit heeft gedaan en 100’s op Twitter zitten te muggenziften en bekritiseren je op basis van principes en details. ONGELOOFLIJK! Ze missen het. Dit verhaal gaat niet over details, maar over enorme geslachtsklieren en stijl. Ik wens je veel succes, de ene spec naar de andere.”

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op FacebookYouTube en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN