Bitcoin

Doe mee en maak kans op $20 aan USDT op ProBit

Zoals jullie wellicht allemaal wel weten, hebben we regelmatig winacties via Twitter lopen. Dit doen we enerzijds om ons platform te laten groeien en anderzijds om jullie te belonen voor jullie support. Zo hebben we nu ook weer een toffe winactie lopen in samenwerking met ProBit.

We geven deze keer $20 weg aan vijf winnaars die de onderstaande stappen hebben doorlopen:

LET OP! De winactie loopt t/m 4 december 2020.

Wat is ProBit?

ProBit is een cryptocurrency-exchange die al een tijdje op de markt is. Het aantal traders is de voorbije jaren ook enorm gestegen waardoor het qua reëel volume in de top 30 van de grootste beurzen stond. Op het vlak van aantal handelsparen laat ProBit minder dan een handvol beurzen voor zich. Daarnaast hoort het bij de beste van de klas wat betreft veiligheid en aanbod.

Wil je meer informatie over ProBit? Lees dan de volledige review door hier te klikken!

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op Facebook, YouTube en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN