OKEx giveaway

OKEx introduceert één van de grootste beloningsprogramma’s

OKEx, een toonaangevende cryptocurrency spot- en derivatenbeurs, heeft een platformbreed kortings- en beloningsprogramma aangekondigd met de totale beloningspool die kan oplopen tot miljoenen dollars.

Als een manier om klanten te bedanken voor hun loyaliteit, lanceert de in Malta gevestigde beurs nu een verscheidenheid aan campagnes, waaronder de nieuwe Happy Friday-weggeefactie met een duizelingwekkende wekelijkse distributie van 20% van de totale inkomsten uit futures- en perpetual swap-transactiekosten voor alle gebruikers in BTC vanaf 4 december, 2020:

1. Een éénmalige betaling

Voor gebruikers die geld hebben gestort, tokens hebben aangehouden of verhandeld in de periode tussen 16 oktober 2020 en 26 november 2020.

OKEx zal 20% van zijn totale inkomsten uit futures- en perpetual swap-transactiekosten van de afgelopen zeven weken in een speciaal fonds storten dat als een éénmalige betaling aan gebruikers zal worden uitgekeerd op basis van hun activa en transactievoorwaarden.

Voor OKB-houders wordt de waarde van hun OKB (in USDT) verdubbeld in het berekeningsproces.

2. Happy Friday wekelijkse weggeefacties

Vanaf 4 december – en daarna elke vrijdag – beloont OKEx zijn trouwe klantenbestand door 20% van zijn totale inkomsten uit futures- en perpetual swap-transactiekosten te verdelen over alle gebruikers in BTC.

Zowel nieuwe als bestaande klanten komen in aanmerking en kunnen beloningen verdienen in verhouding tot de ratio tussen hun totale effectieve activa en handelsvolume. Gebruikers die de OKB-token van OKEx bezitten, krijgen het dubbele van de beloningen – bij het berekenen van de totale effectieve activa wordt de waarde van OKB verdubbeld wanneer deze wordt omgezet in USDT.

3. Terugbetalingen van vergoedingen

Voor gebruikers met een vermogen van meer dan 10.000 USDT vóór 16.00 uur UTC op 23 november, zal OKEx een cadeaukaart met een waarde tussen minimaal 100 USDT en maximaal 1.000 USDT uitgeven, afhankelijk van het nettovermogen van de gebruiker. Vergoedingskortingen hebben geen invloed op het betalingsberekeningsproces voor toekomstige Happy Friday-evenementen.

Bonussen en extra ondersteuning voor beginnende cryptokopers

Nieuwe gebruikers die hun eerste $100 aan crypto-activa kopen, kunnen ook profiteren van een extra $80 aan bonussen, evenals ondersteuning van educatieve gemeenschapsgroepen op Telegram en op de OKEx Academy.

Aanvullende details en voorwaarden kan je hier vinden!

Over OKEx

OKEx, een wereldwijd toonaangevende cryptocurrency spot en derivatenbeurs, biedt de meest diverse marktplaats waar wereldwijde cryptohandelaren, miners en institutionele beleggers crypto-activa komen beheren, investeringsmogelijkheden vergroten en risico’s afdekken. We bieden spot- en derivatenhandel – inclusief futures, perpetual swaps en opties – van belangrijke cryptocurrencies, waardoor beleggers flexibiliteit krijgen bij het formuleren van hun strategieën om winsten te maximaliseren en risico’s te beperken.

Wil je een volledige review van OKEx lezen? Klik dan hier!

Disclaimer: Dit is een persbericht. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen, voordat ze acties ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn genoemde ondernemingen of services. CryptoBenelux is niet verantwoordelijk, direct of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt is door of in verband met het vertrouwen in goederen, diensten of inhoud die genoemd zijn in het persbericht.

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op Facebook en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN