Ethereum

Ethereum 2.0 staking kan nu op o.a. Binance en Coinbase

Zoals jullie allemaal vast wel hebben meegekregen heeft Ethereum vandaag zijn eerste stap gezet richting de lancering van Ethereum 2.0. Het is namelijk zo dat de Beacon Chain, de Proof of Stake-blockchain van Ethereum 2.0, vandaag officieel gelanceerd is. De opwinding was overal op Twitter zichtbaar toen mensen het nieuwe begin van ETH vierden. Als toevoeging aan deze viering lanceerde Binance, één van de grootste cryptocurrency-beurzen, vanaf 2 december hun eigen ETH 2.0 staking-service aan.

Heb je nog geen account op Binance? Maak dan nu een account aan en ontvang 10% handelskorting!

De aankondiging merkte op:

“Gebruikers die deelnemen aan ETH 2.0 staking zullen BETH ontvangen in een verhouding van 1 ETH = 1 BETH. Bovendien worden ETH 2.0-staking-beloningen dagelijks verdeeld in de vorm van BETH.”

BETH tokeniseerde het belang van een gebruiker in de Ethereum 2.0-pool in een verhouding van 1:1. BETH stelt de gebruikers in staat om ETH terug te vorderen in een verhouding van 1:1 wanneer fase 1 van Ethereum 2.0 live gaat. Dit zal naar schatting volgend jaar rond dezelfde tijd plaatsvinden.

De minimale waarde om te staken is vastgesteld op 0,0001 ETH en de BETH-beloningen worden verdeeld op basis van de BETH-holdings van gebruikers.

Binance is echter niet de enige beurs die een staking-service aangekondigd heeft. Zo kondigde de bekende Amerikaanse cryptocurrency-beurs Coinbase ook zijn ondersteuning aan om ETH 2.0 te staken. De beurs liet gebruikers weten dat ze hun ETH in hun uitwisselingsaccount konden converteren naar ETH2, waarna het staken zal beginnen. Hoewel de ETH 2.0-tokens vergrendeld zullen blijven in de Beacon Chain, zal de beurs “handel mogelijk maken tussen ETH2, ETH en alle andere ondersteunde valuta’s die onze klanten van liquiditeit verschaffen”.

Het zal eerst begin volgend jaar ondersteuning uitrollen naar klanten in beperkte rechtsgebieden en binnenkort zal het tevens verdere details hierover delen.

Heb je nog geen account op Coinbase? Klik dan hier om je aan te melden!

Naast Binance en Coinbase hebben Huobi en Kraken zich ook op deze nieuwe kans gestort. We verwachten echter dat veel andere beurzen de komende tijd hun eigen versie zullen lanceren om staking mogelijk te maken.

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op Facebook en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN