Bitcoin prijs

Dit is een cruciaal moment voor de Bitcoin koers, aldus analist

Bitcoin (BTC) en de rest van de cryptomarkt zaten de afgelopen dagen in een langdurige periode van turbulentie, waarbij de bears probeerden het recente momentum van BTC te keren. Hun poging mislukte echter, aangezien het recente dieptepunt van de koningsmunt van $16.400 nu een lokale bodem op de lange termijn lijkt te zijn.

Deze dieptepunten kwamen tot stand door de afwijzing waarmee het te maken kreeg bij de eerste test van de regio van midden $19.000, en werden bijgestaan door de opmerkingen van de Amerikaanse minister van Financiën over een mogelijke nieuwe golf van regelgevingen op de cryptomarkt.

Bulls hebben echter sindsdien deze angsten weer van zich afgeworpen en de Bitcoin koers is dan ook de afgelopen dagen er weer in geslaagd om een stijging neer te zetten. Op het moment van schrijven staat de koers weer boven de $19.000. Het wist zelfs vandaag een hoogtepunt van $19.820 te bereiken, echter wisten de bulls dit niveau niet lang vast te houden.

Sommige analisten hebben echter nog steeds aangegeven dat ze geloven dat de koningsmunt dit jaar nog een nieuwe all time high zal gaan bereiken, echter gaf één bepaalde analist aan dat dit een cruciaal moment is voor de Bitcoin koers.

Terwijl hij zijn gedachten deelde over de huidige vooruitzichten van Bitcoin, legde een handelaar, @ColdBloodShiller op Twitter, uit dat hij nauwlettend in de gaten houdt hoe de cryptocurrency reageert op de weerstandsregio waar het momenteel tegenaan drukt. Hij zei het volgende op Twitter, verwijzend naar de onderstaande grafiek:

“Alleen echt geïnteresseerd in het shorten van BTC als het hieronder daalt. Anders is er geen reden om te twijfelen aan de kracht. De significantie was lager in de bounce, niet hier bij deze weerstand in de trend. Als er een reden is op LTF om te short te gaan, doe ik mee.”

Bitcoin koers
Bron: ColdBloodShiller Twitter

De komende uren zouden een licht moeten laten schijnen op waar de Bitcoin koers de komende tijd heen zal gaan, aangezien het behouden van de $19.000-regio, voordat de dagelijkse kaars sluit, de komende week tot een serieuze stijging zou kunnen leiden.

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op FacebookYouTube en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN