CryptoBenelux Dusk Network AMA

Eerste CryptoBenelux AMA met Dusk Network!

Op 9 december om 14.00 uur ‘s middags zullen we onze eerste Ask-Me-Anything (beter bekend als AMA) in ons eigen Telegram kanaal houden. We treffen in Dusk Network gelijk een bijzonder crypto-project van eigen bodem. De voertaal van de AMA zal echter Engels zijn om niemand buiten te sluiten!

Sinds 2018 werken ze aan een privacy blockchain voor innovatieve financiële services, waarbij ze met name gefocust zijn op de kapitaalmarkt. Waarom is het zo duur voor bedrijven om aandelen uit te geven? Hoe kan het dat er zo weinig structurele innovatie is in ons financiële systeem? Hoe zit het met blockchain in een gereguleerde markt? Ook benieuwd naar dit soort vragen, zorg dan dat je deze AMA op ons officiële CryptoBenelux kanaal niet mist.

Op zoek naar meer informatie over Dusk Network? Lees onze Dusk Network review of bezoek de website. Dusk Network is tevens genomineerd voor de Dutch Blockchain Awards 2020! Stemmen kan hier. De Dutch Blockchain Awards worden vrijdagavond 4 december 2020 uitgereikt.

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op Facebook en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN