Bitcoin koers

BTC daling richting $12.588!

Dit artikel is geschreven door Nostradamus, een professionele Cryptogroep met meer dan 20 jaar ervaring in zowel de stock als de cryptomarkt.

LET OP! Dit is géén financieel advies!

De eerste klap is een daalder waard. Gelukkig zagen we deze storm aankomen en zijn we op tijd uit Bitcoin gestapt en is inmiddels de trailing buy ingesteld. Dat houdt in dat we meer BTC hebben dan voor de val en dat we mee dalen als de Bitcoin koers verder blijft dalen. Dit is in ieder geval wat wij verwachten en wat je terug kan lezen in onze voorspelling van afgelopen week.

Wij kiezen scherp en nemen de beslissingen alleen op basis van onze indicatoren. De koersstijging van Bitcoin was voor ons dan ook geen verrassing. 

Waar wij voor kiezen is de Keep Indicators Simple Search(KISS) ? 

Als we deze aanzetten en niet direct een duidelijke entry zien, gaan we door naar de volgende!

Wist je dat de mensen die traden, zonder telkens van strategie te veranderen, tot 17% meer profit maken? Verwacht niet dat er een kunstje is dat je helpt altijd geld te verdienen. Wat wel klopt is dat: 

  • als je onze indicatoren snapt, 
  • je weet welk profiel je hebt, 
  • en de discipline hebt om deze wetenschap toe te passen,  je 17% meer profit haalt als elk andere trader?

Wij hebben niet zoveel met traditionele waarheden, we doen het anders maar iedereen kan het, geen uitzondering.

Bitcoin koers op weg naar 25K

Bitcoin koers
Bron: Tradingview BTC-USD | 28.11.2020 | Nostradamus | Weekly |

BTC conclusie afgelopen week

We hebben in de grafiek hierboven in kaart gebracht waar liquidaties zullen plaatsvinden. Hier bedoel ne niet mee dat wij iemand op de korrel hebben, maar gewoon wat punten waar exchanges extra geld mee kunnen verdienen, als ze heel even de buy orders blokkeren om zelf de prijs iets omlaag trekken. In samenwerking met onze indicatoren geeft dit het bovenstaande beeld. Doe er je voordeel mee.

We laten de kleinere timeframes voor wat het is en kijken naar de weekly. Alle K.I.S.S. indicatoren zijn bullish. Als we deze zichtbaar maken, dan zorgen we voor een drukke chart. Leer jezelf aan, als er iets niet toe doet om dit uit te zetten in je chart, dan zie je ineens ook andere patronen.

De belangrijkste indicatoren gaan de Bitcoin koers daling in ieder geval opvangen op $12.588. Wij verwachten echter dat de draai iets eerder gaat plaatsvinden, namelijk op de baseline van de Ichimoku cloud en dat is op een Bitcoin koers van $14.164.

Bitcoin koers
Bron: Tradingview BTC-USD | 28.11.2020 | Nostradamus | Weekly |

De BTC dominatie heeft precies de GAP gevuld. We gaan ervan uit dat de dominance terug zakt naar 58% en dan in de up-channel verder zal gaan, waardoor we vervolgens richting een Bitcoin koers van $25.000 zullen stijgen. Echter, eerst volgen we de door ons ingezette koers van afgelopen week en denken dat we nog eenmaal lager kunnen inkopen. Tip, met een trailing kan je hier mooi op inspelen!

“Wij zeggen wees niet de persoon die achteraf alles aan zag komen, stap in zodat je er zelf ook van mee profiteert. Beter nog zorg dat je niet op je crypto eiland alles zelf probeert uit te vinden, maar sluit je aan bij kennis kanalen en investeer in gezamenlijke kennis. Ook jij als professional zal moeten willen dat je met gelijkgestemde op ontdekkingstocht blijft gaan.”

ARRR-BTC (Pirate-coin)

ARRR

We roepen al een tijdje dat dit een coin is om te volgen, deze doet precies waar de blockchain voor ontworpen is, privacy. Deze week kwamen ze met een een mooi artikel (zie blockfolio). We gaan dus langzaam de fase in dat een breder publiek deze coin zal gaan ontdekken. Ons target staat op maal 20, als deze coin zich eenmaal mag bewijzen. Wij zijn ervan overtuigd een zeer mooi project te hebben gevonden. LET OP! Dit is géén financieel advies!

Conclusie

De koers van ARRR volgt mooi zijn up-trend en is nog lang niet klaar. We verwachten dit jaar nog terug naar zijn ATH waar de grote jongens al hebben ingeslagen, dus hier ligt geen verkoopdruk. Dat is dit jaar 40%, kijk er in ieder geval eens naar en zie het team met meer dan 40 personen.

Challenge

We zijn op dit moment bezig met een Challenge, hierin proberen we van 0.1 BTC naar 10 BTC in een jaar te komen!
Volg ons op telegram: Crypto trading NL | Nostradamus | Benelux / België / Nederland | Dutch

Nostradamus is een Professionele Cryptogroep met meer dan 20 jaar ervaring in zowel de stock als de cryptomarkt. Wij traden op basis van TA (Technische Analyse). 

Volg ons op Telegram en stel gerust je vragen en kijk op onze website voor meer gratis trainingen!

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op Facebook en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN