Bitcoin

Analist die de Bitcoin daling in 2018 voorspelde, zegt dat een volgende daling waarschijnlijk is

De Bitcoin koers heeft weer een mooie comeback laten zien en is na de afgelopen daling tot $16.000 weer boven de $18.000 gestegen. Echter zijn de meningen van analisten verdeeld over de recentelijke Bitcoin (BTC) daling. Sommige analisten beweren dat dit een noodzakelijke correctie was om vervolgens verder te stijgen. Dit terwijl anderen aangeven dat dit het begin is van een grotere correctie waardoor de Bitcoin koers nog verder zal dalen richting de $12.000 tot $15.000.

Bitcoin koers op weg naar $15.000

Een analist die in de historie vaker goed voorspelde kiest voor de laatste optie. Hij plaatste onlangs een grafiek en noemt de recentelijke stijging een ‘dead cat bounce’. Dit zou betekenen dat de volgende neerwaartse beweging de Bitcoin koers richting de $15.000 kan brengen. Hij plaatste de onderstaande grafiek en zei:

“Op zoek naar een move richting de 18k voordat ik wat shorts open. Voor mij is dit duidelijk een abc na een daling van 5 waves, en zelfgenoegzaamheid lijkt toe te nemen.”

Bitcoin koers

De analist die de bovenstaande grafiek deelde, is ook degene die in 2018 voorspelde dat de Bitcoin koers richting $3.200 zou dalen. Zijn voorspelling was bijna goed. BTC bereikte een paar maanden later het dieptepunt van $3.150.

Bullish voor de short-term

MSDaan van Benelux Crypto heeft echter een andere mening over de Bitcoin koers. In het artikel van gisteren gaf hij aan dat we vooralsnog bullish zijn voor de short-term. In gesprek met ons vandaag gaf hij het volgende aan:

“Kort na mijn artikel van gisteren heeft er een pump plaatsgevonden. We bevinden ons nu boven de $17.500 regio en zijn zelfs uitgebroken boven een trendline die we eerder hadden getekend. Als we nu naar de chart en de indicatoren kijken is een move richting de $18.800 goed mogelijk, de $17.500 moet het dan wel houden. Vergeet niet dat Bitcoin meestal de simpelste voorspellingen volgt!”

Bitcoin koers
Bron: Tradingview

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op FacebookYouTube en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN