Ethereum

Ethereum zoekinteresse bereikt hoogste niveau sinds februari 2018

De Ethereum (ETH) koers is in de afgelopen periode flink gestegen en dit zien we ook terug in de zoekinteresses. Er is in de afgelopen tijd veel gezocht op Ethereum en de zoekinteresse steeg naar niveaus die sinds begin 2018 niet meer gezien waren.

De zoekinteresse voor de term Ethereum staat op een schaal van 0 tot 100 op een piekpopulariteit van 32. Zowel begin augustus van dit jaar en juli vorig jaar werden overtroffen.

Ethereum

Ook is het woord ETH, de ticker die wordt gebruikt voor Ethereum aanzienlijk gestegen. Zo heeft ETH een piekpopulariteit van 48.

Ethereum

Zoekinteresse groeit na flinke stijging Ethereum koers

De zoekinteresse voor Ethereum is over de hele wereld begonnen toen de ETH koers de $400 resistance doorbrak. Vervolgens steeg het in 16 dagen tijd voor het het eerst sinds juni 2018 boven $500. Sindsdien bleef de ETH rally doorgaan en bewoog het gisteren zelfs nog boven de $600.

Onlangs maakte wij ook bekend dat de lanceringsdatum van 1 december voor Ethereum 2.0 een zekerheid is geworden. Waar het er niet naar uitzag dat het zou gaan lukken is het toch gelukt vanwege een flinke toename in het aantal Ether dat gestort is.

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op FacebookYouTube en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN