eBay gaat klanten belonen met Bitcoin door een samenwerking met Lolli

De wereldbekende veilingssite eBay gaat, door een samenwerking met het crypto-beloningsplatform Lolli, zijn 127 miljoen gebruikers de mogelijkheid bieden om Bitcoin (BTC) -beloningen te verdienen wanneer ze winkelen op het platform.

Medeoprichter en CEO van Lolli, Alex Adelman, kondigde in een blogpost aan dat Lolli-gebruikers nu 1% kunnen verdienen via de eBay-samenwerking. Hij zei het volgende:

“We zijn verheugd om samen te werken met eBay, de grootste online veilingmarktplaats, en meer dan 127 miljoen eBay-gebruikers de kans te geven Bitcoin terug te verdienen op hun bestellingen.

eBay heeft online winkelen de afgelopen 25 jaar toegankelijker gemaakt voor de wereld. Vandaag de dag zijn we er trots op om samen te werken en Bitcoin toegankelijker te maken voor die gebruikers en onze missie voort te zetten om Bitcoin-educatie en adoptie te bevorderen.”

De integratie van de eBay-marktplaats komt net op tijd, aangezien de feestdagen er aan zitten te komen, die naar verwachting $139 miljard aan e-commerceverkopen zal genereren bij alle Amerikaanse retailers. Lolli was ook blij dat het vóór deze ‘waanzin’ in kannen en kruiken was en zei het volgende:

“We zijn er trots op dat we net op tijd voor Black Friday en Cyber ​​Monday met eBay kunnen lanceren als een traktatie voor onze trouwe Lolli-shoppers. We hebben onvermoeibaar gewerkt om deze integratie op tijd mogelijk te maken, zodat mensen dit jaar Bitcoin kunnen verdienen tijdens al hun kerstinkopen. Dit is de manier.”

Lolli, opgericht in 2018, is opgericht met als doel cryptobetalingen te integreren met e-commerce en tegelijkertijd het bewustzijn over de voordelen van digitale valuta te vergroten. In een interview met CNN’s First Move in februari van dit jaar, zei Adelman dat veel van zijn gebruikers Bitcoin voor het eerst ervaren via de Lolli-app en dat 90% van hun gebruikers hun Bitcoin vasthouden.

“Ik denk dat de gegevens op dit moment zijn dat meer dan 90% van onze gebruikers het gewoon als een investering beschouwen. Slechts weinigen betalen het daadwerkelijk uit, en ik denk dat dat een teken is dat mensen het als een beleggingsrekening behandelen. Ze behandelen het als een besparingstechnologie, wat volgens mij momenteel de grootste functie van Bitcoin is.”

Tot nu toe werkt Lolli samen met meer dan 1.000 verkopers, waaronder Priceline, Expedia en Glossier. Tevens werkte het bedrijf eerder deze maand samen met Samsung om zijn gebruikers de kans te geven om BTC te verdienen bij aankoop van één van de elektronische producten van Samsung.

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!