Ripple Nieuws

XRP koers kan een neerwaartse beweging tegemoet zien

De XRP koers heeft velen in de cryptowereld met een fantastische opwaartse beweging verrast. XRP steeg gedurende deze maand van $0.23 naar het hoogste punt, sinds juni 2018, van $0.78. Dit is een stijging van meer dan 200%. Deze rally komt voor XRP investeerders na een lange periode van zijwaartse handel die meer dan een jaar aanhield.

Het doorbreken van het $0,30 resistance niveau lijkt één van de aanleidingen van deze uitbraak te zijn. Een niveau dat een lange tijd een sterke resistance was voor de XRP koers. Daarnaast vindt binnenkort de airdrop van Flare Network plaats. In totaal worden er 45 miljard aan Spark tokens uitgedeeld tijdens de airdrop. XRP investeerders ontvangen deze in een verhouding van 1:1.

XRP koers kan naar $0,44 dalen

Een cryptocurrency analist heeft echter aangegeven dat de recente opwaartse beweging binnenkort kan veranderen in een neerwaartse beweging, omdat XRP een mogelijke “blow-off top” vormt. Dit patroon wordt herkent wanneer een munt een steile en snelle stijging doormaakt die eindigt in agressieve verkopen. Als de voorspelling van de analist daadwerkelijk uitkomt, dan kan de XRP koers uiteindelijk naar $0,44 dalen. Hij plaatste de onderstaande grafiek en zei:

“XRP laat blow off tops zien. Ik haat geld, dus ik ga proberen dit kort te houden.”

XRP koers

40 miljoen XRP naar Bitstamp verplaatst

Onlangs publiceerden wij ook een artikel waarin het blockchain-tracking- en analysebedrijf Whale Alert heeft vastgesteld dat een anonieme XRP-houder ongeveer 40 miljoen XRP heeft verplaatst. Deze transactie heeft voor veel speculaties gezorgd, omdat het adres dat eraan gekoppeld is sinds 2013 inactief is geweest. XRP-investeerders vrezen sinds de tweet van Whale Alert voor een flinke dump en tot op heden is die dump voor XRP-investeerders gelukkig nog niet geweest.

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op FacebookYouTube en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN