Binance Card

Binance geeft Amerikaanse burgers 14 dagen de tijd om hun geld op te nemen

Zoals eerder gemeld heeft de bekende cryptocurrency-beurs Binance besloten om mensen uit de Verenigde Staten nu actief te blokkeren. De beurs heeft echter aangekondigd dat het nu nog strengere maatregelen op gaat leggen aan Amerikaanse gebruikers.

In het eerdere artikel op onze website gaven wij al aan dat de beurs Amerikaanse burgers op basis van hun IP-adressen opspoorde en hen een kennisgeving van 90 dagen sturen om hun geld van de beurs af te halen. De kennisgeving luidde als volgt:

“We hebben vastgesteld dat uw account mogelijk is gekoppeld aan de VS vanwege een IP-adres waarmee u in het verleden verbinding hebt gemaakt. In overeenstemming met wettelijke vereisten kunnen we geen diensten verlenen aan Amerikaanse staatsburgers of inwoners.”

Heb je nog geen account op Binance? Maak dan nu een account aan en ontvang 10% handelskorting!

De email ging verder met:

“Als u een Amerikaans staatsburger of ingezetene bent, moet u uw activa binnen 90 dagen van uw rekening overboeken. U kunt overwegen om Binance U.S. of andere Amerikaanse platforms te gebruiken.”

Deze aanpak beviel de beurs echter niet en het heeft besloten om een nieuwe email naar gebruikers te sturen die zichzelf hebben geïdentificeerd als Amerikaanse burgers. In deze kennisgeving stond dat de desbetreffende gebruikers 14 dagen de tijd kregen om hun geld op te nemen.

In de nieuwe email, gedeeld met The Block door het klantenondersteuningsteam van Binance, staat het volgende:

“Aangezien we voortdurend onze bestaande controles controleren, hebben we opgemerkt dat je toegang probeert te krijgen tot Binance terwijl je jezelf hebt geïdentificeerd als een Amerikaanse burger. Houd er rekening mee dat we volgens onze gebruiksvoorwaarden niet in staat zijn om Amerikaanse burgers van dienst te zijn. Gelieve te registreren voor een rekening bij onze partner, Binance US.”

De email vervolgt:

“Je hebt 14 dagen om alle actieve posities op je account te sluiten en al je geld op te nemen, anders wordt je account vergrendeld. Zodra je account is vergrendeld, moet je een klantenserviceticket voor ons aanmaken en we helpen je verder.”

De recente maatregelen suggereren dat Binance zijn inspanningen opvoert om bewoners uit de VS te weren van zijn platform. Vorig jaar zei Binance dat het per september zou stoppen met het bedienen van bewoners uit de Verenigde Staten. Maar tot nu toe waren burgers uit de Verenigde Staten nog steeds in staat om toegang te krijgen tot het platform. De gebruiker hoefde alleen maar op “I’m not [American]” te klikken om een ​​account op Binance.com aan te maken. Op deze manier bleef het mogelijk om een ​​account aan te maken.

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op Facebook en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN