Ripple

40 miljoen XRP naar Bitstamp verplaatst vanaf adres uit 2013

Het blockchain-tracking- en analysebedrijf Whale Alert heeft vastgesteld dat een anonieme XRP-houder ongeveer 40 miljoen XRP heeft verplaatst naar de in Luxemburg gevestigde cryptocurrency-beurs Bitstamp. De trackingbot meldde ook dat de recente overdracht veel speculaties heeft veroorzaakt over de oorsprong van deze transactie, aangezien het adres dat eraan gekoppeld is sinds 2013 inactief is geweest en omdat het adres geassocieerd is met het genesis-blok van de XRP-blockchain.

Whale Alert tweette het volgende:

“40.000.000 XRP overgedragen van onbekende portemonnee naar Bitstamp. Het verzendadres voor deze transactie is sinds 2013 tot 2 dagen geleden inactief en is verbonden met een van de genesis-adressen.”

Het genesis-blok is per definitie het allereerste blok dat op een blockchain is gedolven, en daarom relateren de meeste mensen het genesis-blok aan de grondleggers van een cryptocurrency. De overdracht leverde veel speculaties op, waaronder een theorie dat het genoemde adres toebehoorde aan één van de oprichters van Ripple.

Hoewel een grote verplaatsing van een cryptocurrency naar een beurs vaak geässocieerd wordt met een aankomende dump, hoeft dit niet te betekenen dat dit nu ook het geval is. Het kan ook zijn dat de whale besloten heeft om zijn of haar munten naar Bitstamp te verplaatsen om op 12 december de airdrop van Flare Network te ontvangen.

De XRP koers is sinds vorige week met meer dan 100% gestegen, waardoor het de twee belangrijkste cryptocurrencies, Bitcoin (BTC) en Ethereum (ETH), achter zich laat als het gaat om winst. Op het moment van schrijven staat de nummer drie cryptocurrency op basis van marktkapitalisatie op een koers van $0,68.

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op Facebook en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN